A jak tam jest z artystami - np. malarzami - zawsze płacą podatki od tych tysięcy zarobionych na obrazkach? Tu tez jesteście takimi legalistami? Ile razy donieśliście na siebie do urzędu skarbowego, ze sprzedaliście a nie zapłaciliście?
Podbijam, bom ciekawa końca.
Wypowiedź urzędnika była mocno enigmatyczna. Jako mieszkaniec tego zacnego grodu, dawno już straciłam wiarę, że tu obowiązuje prawo, które obowiązuje na podstawie aktów urzędowych wyższego rzędu.
Ponieważ sprawa stała się publiczna, oczekuję publicznego ostatecznego rozwiązania.
Dopiero teraz to przeczytałam. Mam pytanie: Czy Ty nie masz rodziny, życia osobistego, uczuciowego i obowiązków, skoro czytasz to wszystko, co wypisują tu Bundaje, tutaje Culmeny i inne?
Co za patologia.
97-300, dziękuję za obronę. Faceta, choćby bardzo robił z siebie głupka, kobieta pozna.
Przy ulicy Cmentarnej w tym roku powstała restauracja, która ostatnio co sobotę urządza bardzo głośne imprezy, w tym wesela, nie bacząc na sąsiedztwo z cmentarzem. Niestety inwestor nie wystąpił do sąsiadów o zgodę na prowadzenie takiego profilu działalności. Mało tego niektórych, którzy ponoć pytali (w czasie kiedy były zalewane fundamenty obiektu), wprowadził nawet w błąd. Nie można było się nic więcej dowiedzieć, ponieważ bardzo długi czas nie było budowlanej, tablicy informacyjnej. Takie zachowanie prywatnego przedsiębiorcy zdecydowanie zasługuje na krytykę.
Należy się dowiedzieć, kim jest właściciel; jego rodzina i jakie ma powiązania zezwadzą. Nagłośnić. Czekać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!