CZŁOWIEK NIE WIDZI JUŻ NIC INNEGO OPRÓCZ PIENIĘDZY!!! Takie jest moje zdanie.
Ta grupa zdeterminowanych osób walczy w imieniu wszystkich mieszkańców Sulejowa i Gminy Sulejów. Gdyby nie ich działania to zapewne składowisko już by funkcjonowało. Okażmy im trochę wdzięczności i podeślijmy im jako mieszkańcy wyrazy naszego poparcia. Może w formie jakiegoś poczęstunku, dobrego ciasta itp. Pokażmy, że jesteśmy społecznością, pokażmy ludzką twarz.Oni tam koczują w naszym wspólnym interesie.Nie chcemy przecież całkowitej zagłady tego miasta, które i tak ledwo dyszy.Będą wam za to wdzięczni.
Kto to dziadostwo do miasta wpuścił.
W Niechcicach świnki przeszkadzają a gdzie człowiek ma hodować na księżycu czy na wsi.
na transparencie widziałem hasło "Stop odpadom"
zadajmy sobie w takim razie pytanie: kto te odpady produkuje? czyje odpady mają być składowane na tym wysypisku? WASZE!!!
Rtęć, azbest itd? Może Twoje, ćwoku-demagogu, bo na pewno nie moje...
dokładnie, nie wiedzą o co im chodzi. szef protestu wychwalał przez głośniki urzędników , którzy tą decyzje wydali. hasło "zazdroszczę staroście takich urzędników" o co wiec chodzi? wiadomo wybory się zbliżają - odwołać prezydenta i starostę, będą miejsca dla naszych
To nie są odpady komunalne, tylko cała tablica Mendelejewa.
Wyrwane z kontekstu, albo nie rozumiesz tekstu, który mówił.
Wielu byłoby zadowolonych i ja też, gdyby choc jedna poleciała i to ta bez włosów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!