Koty mają więcej szacunku niż ludzie bezdomni , bo tym pierwszym każe się uchylać okna w piwnicy.
Pięknie , aż żal ściska jak słyszę takie komentarze i takie akcję .
Pozdrawiam pokolenie i ludzi którzy uważają się spadkobierców Jana Pawłą II .
powiem tak smierdza jak cholera, raz w kaufie właśnie był gość ze aż sie bym zwymiotowal. jak dla mnie podziw dla straży ze chcą z nimi gadac, ja bym najpierw na myjnie odddal bo można się zrzygac
Witam.
Bezdomni są plagą na tym osiedlu, wytępić ich się nie da wg mnie chyba że tak jak ktoś wcześniej napisał, przerobić tą altankę na odsłoniętą. Jakby ich każdy widział co tam robią to by tam nie przebywali a tak to mają prywatność bo z ulicy ich nie widać.
Ja od siebie dodam że kolejną plagą na tym osiedlu są gołębie i staruszki które je karmią. Jest ogólny zakaz dokarmiania gołębi a "miłe, starsze panie" codziennie wywalają im żarcie, podobnie jak tym kotom. A potem parapety brudne od kup. I jeszcze jak im się zwróci uwagę to pretensje mają że się ktoś odzywa.
Drodzy mieszkańcy miasta Piotrkowa macie wszyscy dużo pomysłów na bezdomnych. Każdy z was najchętniej by ich poddał eutanazji w taki czy inny sposób. Lub po prostu pozwolili zamarznąć. Problem nie są bezdomni lecz bezdomnosc. Czemu ci ludzie nie mają gdzie się podziac? Dzięki wam ponieważ zostali wypchnieci na margines. Prawo dżungli. Dziś jesteście młodymi bogami ( jak w reklamie ) jutro możecie znaleźć się wśród nich bo znajdzie się osobnik który i was wypchnie. Poza tym takimi jesteście katolikami ilu macie bezdomnych głodnych i skrzywdzonych. Życie dalej w swojej bajce ale jutro może zacząć się koszmar.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!