metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)19.08.2010 01:11

"Nie było korupcji."
Tak samo, jak nie było jej, nie ma i nie będzie w PZPN!

00

xyz ~xyz (Gość)18.08.2010 17:17

"zyro" napisał(a):
A nie zgłosi bo po pierwsze te sms-y przychodzą z telefonu na kartę a po drugie za ustawienie meczu dostaje 300 PLN

Teraz rozumiem. SMS można odczytać z każdego telefonu obojętnie czy na kartę czy na abonament na polecenie prowadzącego dochodzenie, prokuratora lub sądu operator ma obowiązek to ustalić. Każdy telefon ma swój numer seryjny i łatwo jest to ustalić wciskając na klawiaturze *#06#.

00

Żyro ~Żyro (Gość)18.08.2010 16:56

"kibic-" napisał(a):
Jeżeli twój kolega co sędziuje w B ma wiedzę o korupcji, to dlaczego tego nie zgłosił do prokuratury? Obawiam się, że sobie to wymyśliłeś albo twój kolega.

A nie zgłosi bo po pierwsze te sms-y przychodzą z telefonu na kartę a po drugie za ustawienie meczu dostaje 300 PLN

00

Żyro6987 ~Żyro6987 (Gość)18.08.2010 09:54

Tego że ŁZPN jest bardziej skorumpowany od OZPN w Piotrkowie tego się nie spodziewałem

00

Żyro ~Żyro (Gość)18.08.2010 09:57

Kolega co sędziuje w B klasie mówił mi że przychodzą mu SMS-y z OZPN w których pisze kto ma wygrać mecz

00

kibic ~kibic (Gość)18.08.2010 11:44

"zyro" napisał(a):
olega co sędziuje w B klasie mówił mi że przychodzą mu SMS-y z OZPN w których pisze kto ma wygrać mecz

Jeżeli twój kolega co sędziuje w B ma wiedzę o korupcji, to dlaczego tego nie zgłosił do prokuratury? Obawiam się, że sobie to wymyśliłeś albo twój kolega.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.08.2010 17:12

"zyro" napisał(a):
te sms-y przychodzą z telefonu na kartę

A jak to można sprawdzić?

00

lol ~lol (Gość)19.08.2010 20:30

śmiech na sali Pławno ma w kieszeni awans a płaci kase i to śmieszne pieniądze poje***y ten zarząd Pławniaków i dziwne że u nich ciągle sędziuje ten sam sędzia który wyraźnie gra jako 12 zawodnik !!!weźcie się za tych śmieciów z Pławna !!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat