metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
józek z koziej wólki ~józek z koziej wólki (Gość)11.04.2013 00:25

"sklave" napisał(a):
Unii nie zależy na rozwoju gospodarczym biednych krajów a w szczególności Polski.

Święte słowa!

00

bim ~bim (Gość)10.04.2013 22:54

"Aprilis" napisał(a):
Bodzio - sam prezydent Matusewicz zlecił prokuraturze wszczęcia postępowania przeciw m.in. Polowi :

Matusewicz na administrowanej wtedy przez siebie stronie internetowej mógł napisać nawet, że widział Marsjan. A mnie interesuje konkret, czy Pola o coś oskarżono i czy za coś skazano?

00

dcc69 dcc69ranga10.04.2013 20:01

"Redaktor-Maj" napisał(a):

Gratuluję bystrego oka. Sam siebie prawie nie dostrzegłem a tu proszę. Już mnie rozpoznają. Aż tak wysoko nie mierzę PE zadowolę się mandatem radnego RM Piotrkowa Trybunalskiego i zacznę zmieniać to miasto ;)
To sem ja Cecotka, Darek Cecotka.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)10.04.2013 15:24

Patrzę na te zdjęcia i widzę, że koordynator regionalny E+ już marzy jak będzie siedział w PE. Niestety na razie może posłuchać o tym jaką kasą tam dzielą.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

bodzio bodzioranga10.04.2013 10:11

"Paj" napisał(a):
Dla mnie Pol to koleś, który nigdy za swoje nicnierobienie dla Piotrkowa i niejasne interesy dotąd nie odpowiedział. (użyłem słowa dotąd nie bez przyczyny) Jak teraz wróci, to, to będzie moim zdaniem gorsze niż powrót Matuszewskiego. Sam będę pierwszym, który od początku do końca będzie jego decyzje monitorował i komentował, bo na mnie ten człowiek zrobił wrażenie wyjątkowo złe. Jak pomyślę, że taki koleś miał by mieć dostęp do jakiejkolwiek funkcji publicznej, to ogarnia mnie przerażenie...

A jakieś konkrety, bo twoja wypowiedź jest na takim poziomie ogólności, że aż zęby bolą.

00

Paj ~Paj (Gość)10.04.2013 09:40

~wax - Pol to w/g Ciebie "miał klasę i ogromną kulturę bycia, kulturę osobistą. Ciepły mężczyzna"? Robisz mu PR przed powrotem, czy chorujesz na demencję? No chyba, że piszemy o innym Polu. Dla mnie Pol to koleś, który nigdy za swoje nicnierobienie dla Piotrkowa i niejasne interesy dotąd nie odpowiedział. (użyłem słowa dotąd nie bez przyczyny) Jak teraz wróci, to, to będzie moim zdaniem gorsze niż powrót Matuszewskiego. Sam będę pierwszym, który od początku do końca będzie jego decyzje monitorował i komentował, bo na mnie ten człowiek zrobił wrażenie wyjątkowo złe. Jak pomyślę, że taki koleś miał by mieć dostęp do jakiejkolwiek funkcji publicznej, to ogarnia mnie przerażenie...

00

sklave sklaveranga10.04.2013 09:05

Nie brać pieniędzy na to co dają!
Łatwo jest powiedzieć wiśta wio. Niestety trudniej jest to wykonać. Unia nie daje pieniędzy, nie jest dobrom wujkiem, zwraca tylko część wpłaconych wcześniej obowiązkowych składek z tym, że zastrzega sobie na co mają zostać wydane. Pieniądze z kasy unijnej mają przede wszystkim zapewnić luksusowe warunki życia decydentom w poszczególnych krajach a życie w warunkach komfortowych wybrańcom narodów.
Unii nie zależy na rozwoju gospodarczym biednych krajów a w szczególności Polski. W sumie to Unia więcej bierze jak daje. Nikt nie liczy strat poniesionych w wyniku zniszczenia polskiego przemysłu, polskiej myśli technicznej z zapleczem naukowym, polskiego rolnictwa...Bo to jest nie do oszacowania i nie do odrobienia. . Unii zależy na tym by bogaci byli jeszcze bogatsi. Pieniądze jakie są zwracane mają być pod rygorem zwrotu przeznaczane przede wszystkim na szkolenia, przygotowanie wyuzdanych projektów no i infrastrukturę znaczy się drogi umożliwiające przede wszystkim szybki tranzyt przez Polskę. Na to marnotrawstwo nie można już patrzeć. Na przykładzie Piotrkowa w ciągu ostatnich kilku lat na realizację różnych projektów pozyskano ponad 386 mln złotych w tym dofinansowanie z Unii wyniosło około 225 mln złotych. Gdzie są te pieniądze? Jak za dotknięciem czarodziejskiej wróżki, znikły setki milionów złotych.!!!!
Rząd zawsze się wyżywi, a Wy możecie żreć szczaw z nasypu! .... piszą internauci.
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

PeŁo ~PeŁo (Gość)10.04.2013 08:47

Pozostawienie steru rządów w rękach polityków Platformy Obywatelskiej zagwarantuje Polsce uzyskanie 300 mld złotych z UE w latach 2014-2020.

00

czołg ~czołg (Gość)10.04.2013 08:56

A czyż prezydent i Rada nie są PRZEDSTAWICIELAMI mieszkanców? No chyba tak to funkcjonuje, nie? Chyba ich wybieramy, nie? Panie Pampuch, w szkole można było mieć pałę z "nauki o społeczeństwie", bo jakoś przepchnęli do nsstępnej klasy. Ale na forum publicznym to juz wypadałoby się troche douczyć.

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)10.04.2013 08:31

Po co Tam Czapla był ??
Juz raz mnie jako wyborcę w konia zrobił wiedząc o tym że w Łodzi zostanie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat