metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
abbccc abbcccranga12.03.2014 08:42

Cytuję:
Nie będzie ronda u zbiegu ...

Takim samym wynikiem powinien zakończyć się pomysł z "okrągłym" skrzyżowaniem ul.Partyzantów i Spacerowej

71

Kabza ~Kabza (Gość)12.03.2014 08:54

jak to kurde nie będzie ? musi być !

15

Lesina23 Lesina23ranga12.03.2014 08:55

Bardzo dobra decyzja

90

ja ~ja (Gość)12.03.2014 09:09

a może wypowie sie ktoś kto tam mieszka. W tym miejscu nieda się przejść bezpiecznie odcinek Wronia -Bujny to pas gdzie prawie każdy kierowca rozpędza samochód i nic go nieogranicza . Ja mam dzieci chcę aby były bezpieczne, a nie można tego raczej powiedzieć o tym odcinku.Nawet przejścia dla pieszych nie ma.Nie chcą ronda to światła i przejście niech zrobią.

23

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.03.2014 09:17

"abbccc" napisał(a):
Takim samym wynikiem powinien zakończyć się pomysł z "okrągłym" skrzyżowaniem ul.Partyzantów i Spacerowej

Sęk w tym, że do tego skrzyżowania starostwo nic nie ma i nie ma komu nawrócić nawiedzonych z UM.

21

Lesina23 Lesina23ranga12.03.2014 09:24

"ja" napisał(a):
Ja mam dzieci chcę aby były bezpieczne, a nie można tego raczej powiedzieć o tym odcinku.

To zacznij sie opiekować dzieckiem. i tyle kurde ludzie władza nie jest od bezpieczeństwa dzieci to rodzice powinni zapewniać bezpieczeństwo i uczyć dzieci a nie UM. Jeśli jest niebezpiecznie to wyjdź sama i przeprowadz dziecko i przypilnuj a nie telewizorek kawka itp a dziecko niech wychowa urząd miasta .

711

PT ~PT (Gość)12.03.2014 09:34

"Lesina23" napisał(a):
To zacznij sie opiekować dzieckiem. i tyle kurde ludzie władza nie jest od bezpieczeństwa dzieci to rodzice powinni zapewniać bezpieczeństwo i uczyć dzieci a nie UM. Jeśli jest niebezpiecznie to wyjdź sama i przeprowadz dziecko i przypilnuj a nie telewizorek kawka itp a dziecko niech wychowa urząd miasta .

Śmiać się czy płakać z tej "mądrych" wypocin?

104

MIchał MIchałranga12.03.2014 09:44

"ja" napisał(a):
odcinek Wronia -Bujny to pas gdzie prawie każdy kierowca rozpędza samochód i nic go nieogranicza

Szkoda, że nie będzie ronda, ale w sumie wystarczy tam postawić fotoradar i prędkość się uspokoi.

33

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.03.2014 10:15

"ja" napisał(a):
W tym miejscu nieda się przejść bezpiecznie odcinek Wronia -Bujny to pas gdzie prawie każdy kierowca rozpędza samochód i nic go nieogranicza .

Jak nie, jak tak. Ograniczają nierówności na ul. Roosevelta. Nikt normalny nie jedzie tam szybciej niż 60 km/h.

72

Piotr Piotrranga12.03.2014 12:10

"ja" napisał(a):
W tym miejscu nieda się przejść bezpiecznie odcinek

Dlatego potrzebny jest tam chodnik i przejście dla pieszych z wysepką tak aby można było przechodzić ulicę na dwa razy.

90

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat