metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
assa ~assa (Gość)26.10.2014 08:53

A będzie można podjechać pod sam grob?Bo co roku mam z tym problem.Przeciez nie na próżno wyciągam auto z garażu,by nie pokazac sąsiadom,ze ja jednak jezdze :D :D :D :D

83

Stanislawa ~Stanislawa (Gość)26.10.2014 09:24

Bardzo mnie ucieszyła wiadomość ,że będę mogła dojechać do cmentarza.Jestem inwalidką chodzącą o kulach i gdyby nie otworzyli ulicy ,to nie mogła bym odwiedzić grobów swoich bliskich.Myślę ,że takich osób jak ja jest dużo więcej.

71

Piotrkowianin Piotrkowianinranga26.10.2014 15:36

Oczywiście, tak jak w latach poprzednich nie dojedziemy do cmentarza komunikacją miejską.
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!"

31

assa ~assa (Gość)26.10.2014 20:01

"Piotrkowianin" napisał(a):
Oczywiście, tak jak w latach poprzednich nie dojedziemy do cmentarza komunikacją miejską.
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!"

A Piotrkow jest jak Warszawa i musimy podjechać pod sam cmentarz!Szybciej dojdziemy niż dojedziemy w takim dniu!Czy ktoś to zrozumie?Dojezdzaja mzk do Slowackiego,do Rolniczej bodajże.Wystarczy!Dalej spacerkiem trzeba, leniwce!

42

luzik luzikranga26.10.2014 22:26

Stary , angielski dowcip:
Ulicą idzie starsza pani. Co chwila rozgląda się z niepokojem, jakby czegoś szukała. W pewnym momencie spotyka młodą matkę z nieco rozbrykanym małym chłopcem, podbiega do niej uradowana i pyta: proszę pani jak tu najszybciej trafić na cmentarz? Matka próbowała coś powiedzieć, ale chłopiec był szybszy: ot, tak, babciu! I popchnął starszą panią pod nadjeżdżający samochód.
Do zobaczenia na cmentarzu.

Komentarz był edytowany przez autora: 26.10.2014 22:27

53

Lesina23 Lesina23ranga27.10.2014 18:05

Heh ja nie mam nic do dużego ruchu ale najgorsi są ci Niedzielni kierowcy którzy widząc duży ruch zaczynają wpadać w panikę i się korki robią ;)

10

Zanzi ~Zanzi (Gość)28.10.2014 08:46

Znów będą debile parkować najbliżej grobów, jak się da. Żeby czasem tętno im za bardzo nie skoczyło, od zrobienia większej liczby kroków, niż z mieszkania na parking...

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat