A będzie można podjechać pod sam grob?Bo co roku mam z tym problem.Przeciez nie na próżno wyciągam auto z garażu,by nie pokazac sąsiadom,ze ja jednak jezdze :D :D :D :D
Bardzo mnie ucieszyła wiadomość ,że będę mogła dojechać do cmentarza.Jestem inwalidką chodzącą o kulach i gdyby nie otworzyli ulicy ,to nie mogła bym odwiedzić grobów swoich bliskich.Myślę ,że takich osób jak ja jest dużo więcej.
Oczywiście, tak jak w latach poprzednich nie dojedziemy do cmentarza komunikacją miejską.
"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!"
A Piotrkow jest jak Warszawa i musimy podjechać pod sam cmentarz!Szybciej dojdziemy niż dojedziemy w takim dniu!Czy ktoś to zrozumie?Dojezdzaja mzk do Slowackiego,do Rolniczej bodajże.Wystarczy!Dalej spacerkiem trzeba, leniwce!
Stary , angielski dowcip:
Ulicą idzie starsza pani. Co chwila rozgląda się z niepokojem, jakby czegoś szukała. W pewnym momencie spotyka młodą matkę z nieco rozbrykanym małym chłopcem, podbiega do niej uradowana i pyta: proszę pani jak tu najszybciej trafić na cmentarz? Matka próbowała coś powiedzieć, ale chłopiec był szybszy: ot, tak, babciu! I popchnął starszą panią pod nadjeżdżający samochód.
Do zobaczenia na cmentarzu.
Heh ja nie mam nic do dużego ruchu ale najgorsi są ci Niedzielni kierowcy którzy widząc duży ruch zaczynają wpadać w panikę i się korki robią ;)
Znów będą debile parkować najbliżej grobów, jak się da. Żeby czasem tętno im za bardzo nie skoczyło, od zrobienia większej liczby kroków, niż z mieszkania na parking...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!