fakt ze trza pochwalić za jakies tam starania ale Prezydencie z czym do ludzi! Wystarczy ze tacy inwestorzy przyjechali do nas od strony Bełchatowa ulicą Sikorskiego to te dziury odrazu wybiły im to z głowy!!!!!
Być może, ale na pewno dodatkowym i poważnym atutem jest mszczonowska geotermia. Bo w oparciu o nią można zrobić o wiele więcej niż tam gdzie jej nie ma. Niestety Piotrków takiego dodatkowego atutu nie posiada i dlatego z powodu tej przegranej nie należy czynić jakiejś lokalnej tragedii. O ile wiadomo to nie tylko nasze miasto nie wygrało tej batalii.
A co wy macie co niektorzy do pana chojniaka przynajmniej duzo robi i duzo jeszcze zrobi w miescie jak bedzie kandydowal nastepnym razem to napewno na niego zaglosuje bo jest uczciwym czlowiekiem
Tak, tylko zauważ, że nasze miasto przegrywa każdą batalię o "coś".
A co jeszcze przegrało w ostatnim czasie?
Szkoda było prądu na te zabiegi, bo szans nie mieliśmy żadnych.
Pamietam tytuł z lokalnej gazety o centrum rozrywki w Piotrkowie, który dla mnie brzmiał jak prima aprilisowy żart.
Codziennie przegrywa szansę na rozwój, właściwie na przetrwanie.
Ja jak piszę o czymś to zawsze staram się podpierać faktami i konkretami, no chyba, że to ma mieć podtekst satyryczny.
I tu się, niestety, mylisz. Słyszałem od emerytowanego pracownika wodociągów, że na budowanym w latach 80. XX wieku w Uszczynie ujęciu wody dla Piotrkowa Trybunalskiego woda ma temperaturę 27 stopni Celsjusza. Dla wodociągów był to poważny problem, bo woda była zbyt ciepła. Dla geotermii byłoby chyba jak znalazł. Niestety, budowa tego ujęcia została przerwana, a na jego temat wszyscy nabrali przysłowiowej wody w usta, począwszy od niemającego pomysłu na miasto prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!