Powinno być jak najwięcej murali w naszym szarym, zapyziałym mieście. Jak na razie króluje szarzyzna, zdewastowane piękne, zabytkowe perełki architektoniczne, brud. A za stan klatek schodowych w dużym stopniu odpowiadają sami lokatorzy - jak kto dba, tak ma.
mieszkania niech mlodym ludzia remontuja i buduja bo musza placic za wynajem a nie jakies mury malowac wystarczy ze pseldo lksiacy maluja swoje grafity o ktorym nie maja pojecia
wyremontowac ludzia kamienice klatki schodowe itd a nie papryczk na murach malowac za nasza kase
Taka piękna papryczka za (ile to ona miała kosztować?) na pewno przyciągnęłaby Piotrkowa rzeszę turystów z całego świata, którzy zostawiliby tutaj mnóstwo pieniędzy. No ale cóż nie można mieć wszystkiego - w końcu mamy teraz przepiękne logo za 60 tysięcy, to papryczkę można odłożyć na później.
Dajmy sobie lepiej z tym spokój! Głupia moda z tymi "muralami". Ani to ładne, ani nie pasuje do naszej Starówki (jakaś "papryczka"!) Może lepiej niekiedy iść pod prąd i nie dawać sobie narzucać jakichś mód i trendów. To co, że wszyscy robią sobie na murach jakieś malunki, my bądźmy mądrzejsi i nie róbmy! A co? Musimy?... Trochę to mi przypomina tatuaże, które są dla mnie dość skutecznym sposobem, oszpecania własnego ciała. Co z tego, że inni sobie robią tatuaże, bo np. taka moda. Ja nie robię i nikt mnie nie zmusi! Moje ciało nie jest jakimś malarskim płótnem do malowania obrazów, nawet jeśli one same w sobie są ładne. Podobnie ściany budynków raczej nie są przeznaczone do malowania obrazów!
Niech sobie chojniak u siebie na Łódzkiej zrobi!
obietnice magistratu piotrkowskiego rządzonego przez Chojniaka, któremu można tez powiedziec w jesiennych wyborach: Krzysiek- na ciebie za rok zagłosujemy!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!