co beznadziejny gosciu ?!! wszystko na nie ,to zle tamto zle zamiast prubowac cos z tym zrobic to odrazu mowi to za drogie ,tam nie bo parking ? chyba wszystkich przydaloby sie wymienic nie tylko prezydenta.
Przy okazji rozwiązywania problemów alkoholowych Pan Krawczyński rozwiązał problem placu zabaw. Cóż za wszechstronność.
Czekamy na ten ulubiony ocet !!!
10-15 lat temu placow zabaw tez nie bylo dzieci jakos cie bawily, nikt nie robil afery. nikt niechcial odwolac prezydenta Pola i Matusewicza. A jednak ten prezydent wszystkim przeszkadza. Moze radni wszak tak bogaci zafunduja dziecia plac zabaw, a moze pan Krzysztof pojdzie w ich slady.
dokładnie,a następnym razem dwa razy sie zastanowić.
Jasne, tylko rzeczywistość się zmienia drogi mix. Trzeba starać się wyrwać dzieci sprzed telewizorów i komputerów. Starać się konkurować z tą prostacką rozrywką.
Tak jak któraś mama wcześniej napisała: jeden, jedyny (a i tak żaden specjalny) normalniejszy plac zabaw jest w parku Poniatowskiego.
Jeden, jedyny na ponad 70 tysięczne miasto! Wolne (urzędnicze) żarty.
Poza tym nie chodzi o to żeby "dzieci się jakoś bawiły" ale żeby miały wszystko to co pozwoli im na najlepszy rozwój - zgodny z normalnymi na dzień dzisiejszy standardami. Żeby później mogły konkurować z tymi z lepszej Europy.
Porządne place zabaw właśnie (również) to umożliwiają, zatem problem jest poważniejszy niż większości mogło by się wydawać.
Ludzie chodzi o Wasze dzieci i o Wasze wnuki. Pytam jeszcze raz; jaką przyszłość będą miały?!
Ani chybi jakiś unijny mędrzec doszedł do wniosku, że trawa może wabić kozy i krowy, a jak wiadomo co ma rogi to i pobóść może :) Całe szczęście dzieciakiem będąc do woli wybiegałem i wybawiłem się na trawie. No ale jak teraz ustalono urzędowo, że trawa jest niebezpieczna, to chyba zacznę omijać :)
Zgadza się Eryk! Ale zgodzisz się ze mną że nie można tego obowiązku całkowicie zrzucać na miasto! Faktycznie mam dom i działkę, ale ani miasto ani gmina mi tej działki nie zafundowała.
OCET is back !!!
to miejsce to plac do picia dla okolicznych meneli!!! a policji i straży miejskiej tam nigdy nie ma!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!