No pewnie,na dzieci nie ma co wydawać pieniędzy,a w Piotrkowie nie ma miejsca do zabaw,ja ze swoją córką nie mam gdzie chodzić,jedynie do parku przy szkole TPS,więcej możliwości nie ma,wszystkie piaskownice jakie by nie były pełne są odchodów psich czy kocich,gdzie te dzieci mają latem spędzać czas?mam na myśli takie jak moje 2 latka, 3 latka.
MEKSYK!
No i bardzo dobrze, po co bachorom kolejne place zabaw. Raz, że drogo a jeszcze w dodatku od razu głośno w takim miejscu. Pozamykać je najlepiej w domach. Niech siedzą na tyłkach - telewizja je ukształtuje... na lemingi.
Piotrków miastem przyjaznym emerytom! Im (zdecydowanej większości) wystarczą kościoły.
Pamiętaj panie Ocet-Krawczyński: dzieci przyszłością narodu! Jaką Polskę widzisz w przyszłości? Bo ja kaleką, otyłą... z problemami, z którymi być może będą uciekać w alkohol. Powinieneś pan walczyć jak lew o takie place zabaw.
Jestem przekonany, że to jest zwykły brak dobrej woli.
Po raz kolejny udowadniasz człowieku, że nie nadajesz się na stanowisko, które zajmujesz. Ratuj honor (sprawdź w słowniku co to znaczy) i zrezygnuj!
Szczególnie naszemu Panu Prezydentowi.Co jeszcze odda za swojej kadencji księdzu celebrycie?!
Ubaw po pachy :)
Przepraszam ILE??? 3 tys???
Ja takiego problemu nie mam. Sam zatroszczyłem się o wszelakie rozrywki dla własnych dzieci. Nie oglądam się na Władze miasta ani na kogokolwiek.
Krawczyński jest pełnomocnikiem prezydenta ds. rozwiązywania problemów alkoholowych, co ma więc do placów zabaw? Ja widzę, że to superpełnomocnik, osoba, która czego by się nie DOTCHŁA to okazuje niemoc albo ignorancję. Jednym słowem pełnomocnik do zadań niewykonalnych, bo że problemów alkoholowych nie zlikwiduje, to z góry wiadomo.
YARO, z tego co pamiętam pisałeś, że mieszkasz poza Piotrkowem. Jak się domyślam masz dom, a wokół niego teren, na którym możesz zorganizować dzieciom owe rozrywki. Tak się składa, że w Piotrkowie jest "trochę" ludzi, którzy mieszkają w blokach czy kamienicach i ich dzieci mają być place zabaw. Takie dobro funkcjonuje powszechnie w świecie, więc nie stawiaj siebie za przykład jedynego zaradnego, bo to nie ma nic do rzeczy.
Wystarczy kilkaset metrów przejść dalej a zabawek jest ile dusza zapragnie.
Co prawda część na Słoneczko wywieźli na ale ile jeszcze zostało????
Otwarcie sezonu na kąpielisko Słoneczko w Piotrkowie.
„Słoneczko” z góry uśmiecha się.....
Otwarcie sezonu na kąpielisku .
I ja tam byłem miód i wino piłem
a co widziałem to na foto uwieczniłem.
Foto:
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!