wolałbym by w piotrkowie w centrum gdzies ktoś w koncu pomyślał i wybudował parking poziomowy.
Teraz widać jakich to "biznesmenów" mamy w EP . Jest oczywiście kilkunastu którzy ciężką pracą osiągnęli sukces i należy się im szacunek.
Chyba to oczywiste, że nikt o zdrowych zmysłach nie zainwestuje tyle pieniędzy w lichy interes. Kokosów nie zarobi się na kawiarni w parku.
Tylko jakiś wybitny esteta mógł wymyślić kawiarnię na miejscu miejskiego szaletu. Ciekawe czy dostał nagrodę racjonalizatorską?
A tak się napaliłem na zupę z ptasich gniazd okraszoną guanem. Śnił mi się już pączek z nadzieniem guana. Same pyszności. Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Na jakiś czas chyba ,parcelacja parku wstrzymana. Być może za kawiarnią "wydzielono" by kolejną działkę pod coś co mieszkańcom miasta jest "bardzo potrzebne" do egzystencji. I tak po kawałku...
A może mimo wszystko i mimo nie zbyt pozytywnych opinii warto byłoby spróbować? skoro kiedyś takie miejsce istniało w pięknym 100 letnim obecnie parku,który jest chętnie odwiedzany może miałoby szanse znowu zaistnieć?
jak mnie to boli, przetargi, cuda wianki, obsrywanie sie z toną przepisów itp, po co?! by postawic małą budkę z podgrzewaczem do wody?! przeciez tu chodzi o sam fakt, o jakąś tanią kawiarenkę by dac ludziom cos cieplego do picia, ale nie! po co! przeciez trzeba odrazu podpisac cyrograf na 29 lat i prowadzic biznes 24/7 by zarobic na podatki, smutne
czy kogos to dziwi? podpisywac umowe na 29 lat w kraju gdzie prowadzenie dzialanosci gospodarczej graniczy z cudem ? :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!