Cały ten zakaz połowów ( mam na myśli jakieś amatorskie moczenie kija ) przypomina mi coś takiego jak zakaz fotografowania byle wychodka w latach 70 - 80 tych.
Brawo,brawo,brawo.20 lat chodze w pobliżu tego miejsca i nie jedno człowiek widział.Więcej kontroli!
Słabo i miernie, ja zrobiłbym to lepiej i szybciej. Ja wszystko robię lepiej, tylko mnie się nie chce bo wolę pisać komentarze.
Sprawa prosta jak drut, ale sądowi i tak zajmie to przynajmniej 2 lata.
Pamiętam czasy kiedy na Zalewie Sulejowskim ryb było w mnóstwo a karta wędkarska w porównaniu do tych najniższych zarobków była tania. Wystarczył kij leszczynowy, spławik z korka od butelki, haczyk ze szpilki i ryby do domu się przynosiło. A dziś co karta droga a ryb nie ma nawet w takich miejscach ochronnych. No a jak uda ci się rybkę złapać to musisz ją wypuścić. Tylko dlaczego nikogo nie interesuje to jak płyną obok siebie dwie motorówki wolniutko? Więcej na http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!