Niech sobie szanowny Pan prezydent pogina tym rowerkiem codziennie do pracy. Życzę powodzenia! Ja we wrześniu wolę wsiąść w samochód a nie w deszcz jeździć rowerem!!! Kpina i żenada!!
Do tej super atrakcyjnej finansowo i terminowo oferty powinna byc promocja- sanki od pierwszego grudnia i lyzwy dla stalych abonentow.Polska to dziwny kraj,ciagle nas ruch....w cztery litery a my tylko "nic sie nie stalo,Polacy,nic sie nie stalo"
To rewelacja ,że od września ,bo w czasie wakacji byłoby zbyt dużo chętnych ,a od wrze snia będzie ich mniej.
Zakładając "poślzg" można spodziewć się uruchomienia tej rewelacyjnej usługi dla mieszkańców w listopadzie .Ale firma zapewne wyposaży rowery w opony zimowe.
Czyli Szanowni Państwo ktoś z nas zażartował,bo rowery powinny być dostępne od czerwca.
Teraz wiem dlaczego nie ma pieniędzy na tunel pod torami na Słowackiego.
Sukces roku koniec sezonu rowerowego w miescie ale będzie taniej.to po co te pieniądze na siłę a przede wszystkim nieefektywnie wydawać.
Uwielbiam Chojniaka za działania na rzecz mieszkańców :))) Zawsze rowerów mogło by nie być!!! A tak będą na gwiazdkę :)))
Czy Nextbike zdaje sobie sprawę z tego,jak patologicznym miastem jest Piotrków?Przecież te rowery zostaną zniszczone i rozkradzione w mgnieniu oka.
O! Widzę postęp w komentowaniu. Już nikt nie marudzi, że "po co". Brawo Piotrkowianie! Nie ustępujecie formą pod każdym artykułem :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!