Pamiętacie ciołki jak PiS przed wyborami obiecywał im podwyżki i buntował do strajków za rządów PO
Jednym słowem robią się szwadrony śmierci w białych kitlach!!!
Te protesty są inspirowane przez opozycje . W szpitalu pracować nie chcą ale w prywatnym gabinecie tak wiec pora zmienić prawo tak jeśli nie chcesz pracować w publicznej służbie zdrowia to zakaz prywatnej praktyki i zaraz wróci normalność. Na przykładzie mojej rodziny mogę powiedzieć ,że przydatność neurologów jest żadna bo oni sami nie wiedzą do jakiego specjalisty ma chodzić pacjent
Ludzie, po co wam w ogóle lekarze? Nie lepiej do pieca na trzy zdrowaśki, a potem do trumny? I ZUS byłby zadowolony....
Oni nie będą mieli takich jaj, jak kardiolodzy z Roosevelta. Albo chociażby rezydenci. Postraszą, postraszą, wrócą do pracy.
do czego to doszło by lekarze i rezydenci stawiali warunki Państwu Polskiemu czyli nam obywatelom i płatnikom Vat to my ich utrzymujemy wiec trochę pokory znam kilku lekarzy którzy jak zaczną za bardzo truć to trzeba upublicznić na zdjęciach ich majątek a nie przyjmują w szpitalu prywatnie do tego i korzystają w tym samym czasie ze sprzętu państwowego mam nagranego takiego miglanca z rakowskiej i rozważam z tym iść do prokuratury i polecam wszystkim pacjentom by tych pseudo lekarzy bardziej kontrolować przez nas samych
Jestem przekonany, że te strajki i inne rodzaje protestów są sterowane. Gdzie przysięga Hipokratesa? Dzisiaj społeczeństwo jest świadome. Przestańcie z kontraktami. Jedynym rozwiązaniem jest praca na pełen etat - od 8 do 16. I niech dyrektor szpitala, przez swoje służby to sprawdza. A jeśli to nie odpowiada lekarzom ( z pełnym szacunkiem) niech zmienią zawód.
Lekarze powinni więcej zarabiać,a co niech mają ale za to zlikwidować prywatne gabinety. Na fundusz się czeka miesiącami a prywatnie z marszu. Jak to jest?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!