Witam, dla niektórych zawodników gra w 4 lidze to pasja , dla niektórych praca. Ja jestem z tej pierwszej grupy,co tydzień pokonuje 600 km w 2 dni bo kocham to co robię i chcę pomóc klubowi i miastu, ktore zasluguje by miec klub piłkarski na poważnym poziomie, gram w tym Klubie już 3 rok i zamierzam pograć jeszcze kilka lat , bo czuję się w tym klubie i mieście jak w domu, dlatego zapraszam wszystkich którzy tu wypisują komentarze negatywne do wspierania sportu a nie propagowania negatywnych emocji i negatywnej nagonki na klub. To w Waszym (kibiców) interesie powinno być żeby byc z nami na dobre i na złe bo wszyscy(zawodnicy, działacze, sponsorzy) chcemy żeby piłkarskie emocje na wysokim poziomie wróciły do Piotrkowa. Pozdrawiam, Filip Błażejewski, bramkarz PKS Polonia Piotrków Trybunalski.
dokładnie jak to powiedział poniżej zawodnik tego kluby, jak również ja to powtarzałem tutaj, że Ci zawodnicy graja dla przyjemności w takiej lidze, więc nie zrozumiałe jest że tzw kibice maja jakieś horrendalne wymagania od tych zawodników...
Bez odpowiednich pieniędzy nie zrobisz nic i tyle szara Piotrkowska rzeczywistość ;( Tak wiec jak na ten budżet to sukces !
Filip prawda jest taka że marnujesz się w tym klubie od dwóch sezonow. Obserwuje twój poziom sportowy już trzeci sezon i masz talent i ambicje sportowe spokojnie na 2,3 ligę. W polonii już się nie rozwijasz, spadasz w dół. Za chwilę okregowka- niechcesz mi powiedziec chyba że zostaniesz. Pozdrawiam cie serdecznie.
zmienić całego prezesika i kierownika w klubie od tego trzeba zacząć żeby klub jakoś funkcjonował
Co to kuż..a jest? Kabaret czy pogrzeb? Wczoraj czytam o zadymie małolatów na meczu juniorków czy młodzików a dziś o kolejnym laniu dupy Polonii przez tym razem LKS Krapkowice . A wszędzie zadyma, chuligani i chamstwo . Ludzie z UW pliss , zakończyć czas ten taniec chochoła !!!
dla tego pana co udzielił komentarza Z informacji przekazanych przez klub wynikało, że polonistom zepsuł się autokar. Tymczasem jak się dowiedzieliśmy nieoficjalnie zawodnicy nie chcieli wsiąść do pojazdu ze względu na zaległości finansowe jakie w stosunku do nich ma klub. Niestety próby kontaktu z przedstawicielami Polonii nie przyniosły skutku. Trener nie odbierał telefonu. Być może więcej dowiemy się po środowym (5.10) spotkaniu wiceprezydenta Andrzeja Kacperka z działaczami piotrkowskiego klubu.
http://www.epiotrkow.pl/news/Jest-walkower-dla-Warty-Sieradz.-Pilkarze-zastrajkowali,26463 wasza pasja
kolego kilka kolejek wcześniej była taka sytuacja że nie jechaliście na wyjazd bo nie były uregulowane płace za wasze granie to jeśli twierdzisz ze to pasja wasze granie to kto tu kłamie wy sami czy ktoś inny nie lepiej się przyznać jak jest a nie mówić raz tak a raz tak bo to mija się z celem i świadczy o całej drużynie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!