Ktoś tu jest nie poważny osobiście moja rodzinę skutki nawalnicy dotknęły prosze zejsc z mojego nazwiska i podawanie sie za kogoś bo widzę ze banda pijaków lub cpunow wstawia glupie opisy o mojej osobie jak i Panu Stobieckim i Panu Gaik
Pan burmistrz myli fakty. Ceny śmieci nie są jego zasługą tylko tych radnych,którzy głosowali za obniżenie jego pensji. To oni przegłosowali i nie chcieli aby mieszkańcy gminy po pierwszym przetargu płacili firmie poprzedniej. Dzięki nim doszło do ponownego przetargu a nie dzięki burmistrzowi. Jeszcze po drugim przetargu propozycje pana burmistrza były 6,50 i 13 zł. To właśnie Ci radni zaproponowali i przegłosowali stawki 6 i 12 zł. Pan burmistrz szybko zapomniał jak wylewał na nich "pomyje" po tak przegłosowanych stawkach i ile to będzie gmina ponosić strat.
Ciekawy jestem jak się czują radni popierający burmistrza przy głosowaniu nad stawkami zgłaszanymi przez niego na sesjach, które były odrzucane przez radnych którzy chcieli zmniejszenia stawek. Głosowali za stawkami burmistrza za każdym razem. Po wygraniu przetargu przez nową firmę burmistrz zaproponował jak dobrze pamiętam radnym stawki 7,50 i 15 zł które odrzucili. Następnie zaproponował radnym 6,50 i 13 zł., które również odrzucili i przegłosowali 6 i 12 zł. Na pewno byli to ci sami radni, którzy obniżyli w głosowaniu mu pensje. Oni chcieli aby mieszkańcy płacili jak najmniej a nie burmistrz. I te głupie sugestie pensji i afery śmieciowej chyba są nie na miejscu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!