jaj nie macie i na ulice też nie wyjdziecie czy chcecie czy nie pis rządzi i przez 2 lata nikt mu nie podskoczy prezes karze sługa (naród) słucha i tyle w temacie. Wszyscy krzyczą ,a nic nie robią w poprzednim ustroju jak wychodziliśmy na ulice to było coś i władza czuła respekt bo używała siły ,a teraz to dziecinada kultury.Pozdrawiam rocznik 63-ci
Nauczyciele pamiętają czas kiedy powstawały gimnazja .Nie było żadnych konsultacji,odgórnie utworzono ten niewypał.Nikt nie zapewnił pracy pedagogom uczących geografii,czy biologii.Żona moja zmieniła swój zawód i stała się przedsiębiorcą.
"Wskazuję - ja nie skorzystałam. W mojej szkole pracuje kilkadziesiąt osób, z urlopu skorzystały.... 2 osoby. Bez komentarza."
Ja, tzn. kto? Z imienia i nazwiska prosimy, bo takich "ja", jak Ty, są setki czy tysiące, którzy w takim stylu się mogą się wypowiadać i nabijać punktów. .
Kochane panie i tak trzymać macie rację że nie syrajkujecie nie macie o co
Emerytki już powinni odejść młode panie niech mają pracę .i w pszeczkolu wygnac też panie co powinni być już dawno na emryturce gdzie są radni i PAN Prezydent
Dawno temu, na takich mówili, że są to łamistrajki ........ o takich zachowaniach, nauczyciele uczyli na zajęciach lekcyjnych ....... dotyczy końca XIX i XX wieku .....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!