Jest spora różnica między INDYWIDUALNYM NAUCZANIEM a INDYWIDUALNYM TOKIEM NAUCZANIA.
To pierwsze jest tematem waszego artykułu, to drugie nie naraża budżetu na dodatkowe koszty i jest skierowane dla uczniów zdolnych, którzy chcą uczyć się samodzielnie.
Wśród ludzi są inwidualiści, przez całe życie nie chciałem się podporządkować normom. Uciążliwy biznes. Same kłopoty przez to miałem - bieganie po lekarzach, drogie łapówki, lewe zwolnienia itd. Wszystko bez konsekwencji. Zdałem liceum, zdałem maturę - pomimo tego że miałem od groma opuszczonych godzin w szkole. Teraz studiuje - też w innym tybie. Szkoła odbiera nam wolość i narzuca poglądy które są fałszywe. Etykietują nas - również błędnie. Każdy uczeń powinnień bez ograniczeń chodzić do szkoły wtedy kiedy ma ochotę. Z wyjątkiem egzaminów. A praca w grupie, z równieśnikami? Kiedy otacza cie patologia poprzez adaptacje sam się stajesz jednym z nich! Ten cały system jest do bani. Mam 22 lata. Zarabiam 20tyś PLN/mieś, bez zawodu, kwalifikacji - dlaczego? Bo idę pod prąd i mam wszystko i wszystkich w dupie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!