metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Uczennica ~Uczennica (Gość)08.03.2015 13:08

Jest spora różnica między INDYWIDUALNYM NAUCZANIEM a INDYWIDUALNYM TOKIEM NAUCZANIA.
To pierwsze jest tematem waszego artykułu, to drugie nie naraża budżetu na dodatkowe koszty i jest skierowane dla uczniów zdolnych, którzy chcą uczyć się samodzielnie.

01

DarTom ~DarTom (Gość)17.08.2014 23:58

Wśród ludzi są inwidualiści, przez całe życie nie chciałem się podporządkować normom. Uciążliwy biznes. Same kłopoty przez to miałem - bieganie po lekarzach, drogie łapówki, lewe zwolnienia itd. Wszystko bez konsekwencji. Zdałem liceum, zdałem maturę - pomimo tego że miałem od groma opuszczonych godzin w szkole. Teraz studiuje - też w innym tybie. Szkoła odbiera nam wolość i narzuca poglądy które są fałszywe. Etykietują nas - również błędnie. Każdy uczeń powinnień bez ograniczeń chodzić do szkoły wtedy kiedy ma ochotę. Z wyjątkiem egzaminów. A praca w grupie, z równieśnikami? Kiedy otacza cie patologia poprzez adaptacje sam się stajesz jednym z nich! Ten cały system jest do bani. Mam 22 lata. Zarabiam 20tyś PLN/mieś, bez zawodu, kwalifikacji - dlaczego? Bo idę pod prąd i mam wszystko i wszystkich w dupie.

176

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat