zgadzam sie. ja w pierwszej turze tez na korwina oddam głos :)
Osobiście zastanawiam się czemu miała służyć wczorajsza pseudodebata?? Może ktoś mnie oświeci? Czy to był sprawdzian działania mechanizmów pamięci i diagnoza ze stopnia zaawansowania choroby Alzheimera? Coś tu nie gra: albo z ludzi robi się idiotów, albo wszyscy zapomnieli, czym jest prawdziwa debata, bo na pewno nie jest nią klepanie (niemal) z pamięci wyuczonych formułek napisanych przez PRowców, doradców może czasem własną ręką. Gdzie sztuka oratorska, gdzie tworzywo polemiczne, gdzie żywe, spontaniczne słowo? Tylko taka debata z prawdziwego zdarzenia daje informacje na temat kandydatów.
PS. Fakt Korwin-Mikke to barwna postać, prezentująca ciekawe poglądy (niektóre nader ekscentryczne). Obawiam się tylko, że nie ma szans. Papka serwowana przez media zbiera swoje żniwo i ok. 80% ludzi widzi na horyzoncie wyłącznie dwóch kandydatów. Ja osobiście obawiam się, że znów przez 4 lata nie będę się identyfikowała z najwyższą władzą w państwie. Albo rosnę sobie na outsidera, albo prezentuję nowy rodzaj emigranta wewnętrznego.
1. Z czym przesadziłem?
2. Nie robię kariery, tym bardziej na tym forum.
3. Czym tak Pana, pierwszy raz od dawna, rozzłościł mój komentarz? Przedstawiać swego zdania nie wolno? To nie od tego właśnie jest forum?
Konkrety, poproszę. Co Pana rozzłościło?
4. W Pańskiej wypowiedzi zawarte są groźby, na poparcie których przywołuje Pan nawet Boga na świadka! Nie przesada lekka?
Co z tymi groźbami zrobić? Mam się bać? Zgłosić na komendzie?
5. W normalnych układach, to jednak byłoby odwrotnie: Pańska kariera na tym forum skończyłaby się najpierw, a dopiero później - ewentualnie moja.
Dlaczego? Dla tego choćby jednego przypadku, że mimo nawoływania o interwencję, nie usunął Pan komentarza niejakiego Antykomucha, który w swym poście wyrażał żal, że to nie zastępcę dyrektora Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego, cyt. "radnego bronka" raził prąd. To powinno Pana rozzłościć! A jakoś nie rozzłościło! Czyli co, wnioskować, że i Pan podobne ma zdanie na ten temat, co i Antykomuch?!
[~Antykomuch (Gość)
3 dni temu, 08:41
Przez chwile pomyślałem że prąd poraził jednego z dyrektorów WORD-u artyste bronka.To jest ciekawa kariera,od wychowawcy w domu dziecka do fotela dyrektora!]
Jak to jest z Pańskim morale, że nie reaguje Pan wcale na najbardziej nikczemny wpis (nie tylko ten jeden, o nie!), natomiast gwałtowną reakcję Pana z groźbami włącznie, powoduje normalny wpis forowicza w ostatnich dniach kampanijnej gorączki wyborczej.
Nikt z forowiczów nie musi podzielać Pańskiej sympatii do PO.
Moderator ma być w pracy jak skała i nie pękać. Reagować na łamanie regulaminu tylko.
W którym punkcie ja złamałem regulamin?
6. A z czego Pan wnioskuje, że jestem członkiem elektoratu PiS? To nieprawda, to insynuacja niczym nie poparta.
7. Kto dał Panu w ogóle, a już jako moderatorowi w szczególności, prawo do wyrażania opinii, że jak ktoś z elektoratu PiS, to musi mieć z głową nie tak?
Regulamin forum, a przede wszystkim właściciel "Eltomu", pozwalają moderatorom obrażać godność ludzi?
8. Dał Pan plamę tym wpisem taką, że powinien Pan przeprosić i zrezygnować z funkcji moderatora. To jedyny sposób na wyjście z tego zajścia z twarzą.
Myślę, że jak dobrze pójdzie...to najpóżniej do wyborów.. Prezia Miasta i.. lokalnych jakoś wszyscy się skrzykniemy,My piotrkowianie ,piotrkowianie Stąd,chcący prawdziwych zmian,i spróbujemy coś rozsądnego zrobić.A powoli zaczynam się orientować z kim "wyruszyć w tą podróż".Pozdrawiam.M
I to wszystko na ten temat .Pozostałe kwestie należy rozpatrywać na drodze postępowania sądowego w Sądzie Rejonowym w Piotrkowie/jedna z możliwości/. No...chyba że ugoda!!!!
P.S.Ugoda Panowie..ugoda!!!
Pozdro.m
O, w sądzie, to sprawiedliwości dłuuugo by nam przyszło oczekiwać. Już ta ugoda lepsza. Ja tam zawzięty nie jestem: do ugody gotów. Ale co z Panem Krisem, skoro tak się rozzłościł? Chyba, że do rana ta największa fala złości mu minie...
Jak ta woda, co to ma do siebie, że przychodzi, a potem do Bałtyku i tak odpływa, he,he,he!
Do Piotra Włostowic[b] Co pan gadasz o zwolennikach platformy to żenada. Podobnie można pisać o zwolennikach PiS, że to ludzie nieudolni życiowo, którzy nie umieją sobie poradzić w życiu i czekają na państwo socjalne, które im wszystko da. To co mają ludzie oglądać TVP, które to pokazuje tylko w dobrym świetle PiS? Ślepo myślą, że glosują na prawice, a w rzeczywistości nawet nie wiedzą czym jest owa prawdziwa prawica. Glosują na socjalistów, tylko w innym ubranku. Nie chce obrazić tym komentarzem żadnego zwolennika PiS jest to tylko odpowiedź na słowa na komentarz pana Piotra. Jak widać na zwolenników każdej partii znajdzie się riposta i każdemu można coś wytknąć. Żeby nie było nie jestem zwolennikiem PO, PIS, SLD i innych tworów partyjnych. Jestem zwolennikiem ludzi, a nie partii i wracając na nasze podwórko, jeśli pan Masiarek przedstawi mi dobry program na rozwój naszego grodu to i na niego może zagłosuje.
Ku wyjaśnienie, ja tutaj nie pełnie funkcji moderatora, ja jestem odpowiedzialny za sprawy techniczne tego portalu i tylko techniczne.
A konto z którego pisze jest moim kontem prywatnym, nie służbowym. Oficjalnymi kontami redakcji epiotrkow.pl to konta epiotrkow i epiotrkow2.
Ale po ochłonięciu, wypada mi przeprosić Pana Piotra za moje uniesienie.
A ja chciałem powiedzieć, że Piotra Włostowica serdecznie popieram :P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!