Ciekawe, co oni wiedzą o dorobku Dmowskiego i ile rozumieją z jego teorii i poglądów.
Kiedy ta faszystowska organizacja zostanie zdelegalizowana? To jest chore co się dzieje.
To jest patriota? To jest człowiek szanujący innych Polaków???
Sulejów, ok. godz. 9.00, dzisiaj.
Pan w czarnej koszulce z biało-czerwonym orłem, takiej samej, którą ma na sobie chłopak na zdjęciu 1 (drugi od lewej) parkuje swój ciężarowy samochód na samym środku chodnika, tam, gdzie jest obniżenie pozwalające przejść np. matce z wózkiem czy osobom niepełnosprawnym. Zaparkował, bo przyjechał w pobliskim sklepie zamontować jakiś regał. I składa ten regał na środku chodnika, a ludzie kombinują i popierdzielają se bokami.
To jest patriota? To jest człowiek szanujący innych Polaków???
tak. jakiś chłopiec dał mi wczoraj ich ulotkę. od razu ją podarłam. tacy młodzi ludzie i takie wstrętne poglądy. bardzo smutne.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej...-Albert Eistein
Do awanturników: bez uprzedzeń, bez stereotypów proszę! Piękna tradycja. Nieważne kto co myśli o Dmowskim, każdy kto zna choć podstawy historii Polski, wie że Dmowski kochał Polskę. Młodzi ludzie, zamiast pić piwo pod biedrą i słuchać Mtv czy RMFki, hołdują dawnym tradycjom. Serce rośnie, mimo bombardowania dziadostwem, celowanym prosto w młodzież, Oni stają naprzeciw modnym ideologiom. Nie może być nic bardziej budującego. Pozdrawiam i trzymam kciuki!
Dlatego powtarzam mojemu synowi uczyć się języków obcych matmy i spier... stąd bo inaczej czeka go to co na zdjęciu...
Jak ktoś ma problemy z myśleniem to do lekarza a nie bzdury pisać !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!