Narodowa Loteria Paragonowa... kolejny sposób kontrolowania przedsiębiorców, a żeby kurde przypadkiem na czysto nie zarobił....
Ja jednak wolę zachować paragony dla siebie. Ukrywam je szczególnie przed swoją połowicą ,ba jeszcze niszczę. Nie chcę samochodu ,notbooka oraz iPad-a. Chcę świętego spokoju jak przyjdę do domu ...zmęęęczony.
Loteria dla naiwniaków - od PO! Hołotę trzeba jeszcze czymś zachęcić! Tylko durnie i idioci wierzą w Bajki! TUSKA!
Ostatnio robiłem zakupy w prywatnej firmie to spory market .cene wydawały mi sie wyższ od konkurencji więc mówie ,ze za drogo i pojadę 10km dalej i kupie to taniej sporo i w sumie juz zrezygnowałem kiedy obsluga mówi ,ze moga opuscic sporo jesli tylko kupie za minimum 5 setek i tym sposobem duzo taniej zrobilem zakupy za ponad tysiąc zł i po co mi paragon w tej sytuacji .Trzeba umiec negocjować to sie kupi taniej bo jak sie nic nie odezwiesz to cie skroja powyzej
Narodowa Loteria Paragonowa przynęta, zanęta pierwsza klasa. Mnie paragon nie jest potrzebny mały taki, nawet się nim nie podetrzesz. A jak kupię dużo taniej bez paragonu to mogę sobie na więcej pozwolić. Pamiętajcie drodzy rodacy w Polsce bogaci nie płacą podatków oni szukają idiotów co dadzą się nabrać na taka akcję. Dlaczego w biurach poselskich, senatorów, nie ma kas fiskalnych? A bezrobotny musi kupić kasę kasę fiskalną i jak zrobi złotówkę to wydrą mu aż 80 groszy. A wybraniec narodu jak zrobi złotówkę to przy okazji ukradnie dziesięć złotych. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Rzadne to wspieranie małych przedsiębiorców tylko ich dojenie. To z ich podatków państwo się utrzymuje. Ja sie pytam kiedy opodatkuja markety?
Ja tam nie widziałam zeby kosmetyczka czy fryzjer dawali paragony. Znają klientów to po co mają dawać jak całe 100 zl lepiej do kieszeni
A samochód i tak wygra Pani beatka albo pan jarek wszyscy z jednej pisowej rodziny a ludzie głupie rejestrują paragony to istny hazard
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!