Ja pierdziu 3500zł za utrzymanie więźnia super to co oni tam codziennie magolanda wcinają
porażka naszego kraju że wiekszość ludzi zarabia mniej na rękę niz koszt utrzymania więźnia przez miesiąc. my mamy swoich oprawców - kiedyś zabijał Piłat, dzisiaj zabija fiskus...
A od kiedy będą obowiązkowe opaski, nakładane przez obecny niezawisły sąd, dla obywateli drugiej kategorii, niechętnych obecnej, jedynie słusznej władzy i nie uczęszczających na obowiązkowe niedzielne msze święte.
Szkoda że nie było Czarusia ex Goleszowca,no ale jak się odeszło w niechwale to na zdjęciu brak:)
pracować z kolegami to sama przyjemność zaprosiłem ich na moje urodzinki na sloneczko jutro o 11
a gdzie ci klawisze mają maseczki??? - i łapki bez rękawiczek są macane. Przecież to jest proszenie się o problem jak się rozlezą po ZK
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!