Czyli co? Nie rozumiem. Prywatna sygnalizacja? Znaczy, mogę ją jako kierowca ewentualnie pieszy ignorować?
Odbiorą sobie to w cenach produktów, już widać że od wczoraj zdrożał paprykarz o 50 groszy. A to nie koniec bo jeszcze mają malować pasy na przejściu dla pieszych.
Rozumiem, że analogicznie, gdybym chciał, to mogę wymalować przejazd dla rowerów i postawić sygnalizację na Krakowskim Przedmieściu (DK91)? Przydałoby się tam połączenie obu kawałków ścieżek rowerowych w śladzie kolejki wąskotorowej). Skoro zarządca marketów może stawiać sygnalizatory i budować pas do zawracania, to zwykły ludek chyba też... co nie?
Oby tylko dobrze to zamontowali i żeby światło żółte nie świeciło się na górze a czerwone na dole
Normalnie wiadomość roku. Cud techniki, sygnalizacja będzie działać dalej. Jak tego dokonano? Może podzielcie się swoją wiedzą w podstawówce.
Ja często tam włanczam ten guzik i nawet nie pszechodze na drugom strone i patsze jak kierowcy się wkurzajom
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!