Ludzie zróbcie raz,a porządnie.Mi przydałyby się wasze zmarnowane pieniądze.Mogę podać numer konta skoro jesteście tacy hojni
Za ten remont z własnej kieszenie powinna zapłacić "dyrektor" Majczyna ps. asfalt , przecież już na etapie projektowania było wiadomo że tego rodzaju bardzo delikatny podest długo nie wytrzyma { pisał o tym w tym czasie Dziennik Łódzki} wystarczyło tylko popatrzeć na te delikatne klepki, przykręcone delikatnymi wkrętami,plus warunki atmosferyczne panujące w naszym klimacie i wandalizm, i tak to trudno było przewidzieć Pani " dyrektor" ? i teraz wydawać niepotrzebnie 40 tys.zl z naszych podatków, sprawa dla NIK-u .
W tym mieście fuszera goni fuszere.
Gdzie podziało się to egzotyczne drewno? czy czasem nie wylądowało na prywatnej posesji któregoś z dycydentów???
a ja się pytam, gdzie się znajdzie usunięte drewno egzotyczne, czy będzie można gdzieś ten materiał odkupić czy wyląduje ono gdzieś na jakimś urzędniczym tarasie czy w piecu???
Mieszczanie i ich pociechy odzyskają łaźnie miejską. Acha, jeszcze psy i gołębie.
Ta fontanna to prima sort, droga w konserwacji, żeby nie powiedzieć w naprawach, bo przecie z najlepszych materiałów wykonana!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!