Pytasz Zbrodniarza jak żyć ? Zwariowałeś.
Dziś stan wojenny jest przez płakliwe sierotki, które siedziały w areszcie za rozdawanie ulotek lub się nie uczyły w szkółce traktowany jak gorsze zło niż I i II WŚ !
Właśnie takie głąby jak teraz są przy władzy to propagują.
Z drugiej strony Tusk mówi, że będzie ścigał zbrodniarzy, czyli i siebie. Może dożyję tego czasu jak ten "polityk" i jego kolesie za lat 20 będą siedzieć na ławie oskarżonych.
I dlatego o godz. 23:10 Straż Miejska blokowała jeszcze swoimi radiowozami wjazd z Al. Armii Krajowej w ul. Belzacką i z Al. gen. Sikorskiego w ul. Kobyłeckiego? Policyjny samochód z beczką widziałem ok. godz. 21 w Kruszowie - jechał w stronę Piotrkowa Trybunalskiego.
Doprawdy, znakomity nick...
nie wiem kto oświadczył że sprawca był schwytany przez policję ... złapała go przypadkowa osoba, żadna policja ! i już tak nie upiększajcie naszą piotrkowską policję, bo tak naprawdę to nic nie robią w naszym mieście !
"Policjanci po błyskawicznym opatrolowaniu przyległego terenu..."
W związku z powyższym, mam prośbę, co to jest za słowo, to opatrolowywanie. Dziękuję za szybką odpowiedź na moje pytanie.
dobrze, ze nikomu nie stala sie krzywda, a do takich spraw trzeba zaczac sie przyzwyczajac, bo bedzie ich coraz wiecej. dopoki decyzje w panstwie podejmuje banda qrw i zlodziei, lepiej nie bedzie.
Od razu, że nic nie robią. Pilnują budynku komendy, żeby im maszyn do pisania nie wynieśli podczas patrolu.
Ale gościu 20 minut radochy miał.
PS.
Żeby tylko po 1 stycznia, po podwyżkach, takie sytuacje nie były zbyt częste.
Drodzy "Redaktorzy" i "Redaktorki"
Może ktoś z was by poprawił te wprowadzające ludzi w błąd wypociny?! Będę tak miły i podpowiem wam, że sprawce najpierw złapali przypadkowi świadkowie zdarzenia, a dopiero potem policja. A to "opatrolowanie" to już mistrzostwo świata :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!