Myślę, że jak ktoś zna daną osobę to po sylwetce od razu rozpozna. Tylko czy doniesie na takiego znajomego?
oby tym razem nie ucierpiał nikt przypadkowy jak to miało miejsce kilka lat wstecz kiedy to oskarżono zupełnie nie winnego Maćka ucierpiał on i jego rodzina ( odsiedział 2 miechy w areszcie za nic a piotrkowska policja jak szybko przyznała sobie nagrody tak szybko panowie oddali nie słuszne nagrody .Także radziła bym zachować rozsądek z typowaniem winnego
Można:D a myślałem że teraz żeby napaść na bank to trzeba się naprawdę postarać.
Czy w banku nie ma kamer,ktore skierowane sa na twarz klienta?W tym przypadku "klienta".
Chodzi taki podobny w Piotrkowie w rejonach biedronki kolo 12. Nie wiem czy to ten, ale cos mi znajomo wygląda ta morda. Chociaż wątpię by to zrobił ktos z tego miasta.
zdjęcie widać...jeśli ktoś zna tego pana to powinien go rozpoznać...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!