Mężczyźnie za popełnienie zbrodni rozboju z użyciem niebezpiecznego narzędzia grozi kara pozbawienia wolności nawet do 15 lat. Uważam że to chore bo roczny koszt utrzymania go w więzieniu to ponad 20.000zł a przez 10 lat chociażby to ile wyjdzie???? Jeżeli nie był wcześniej karany, krzywdy nikomu nie zrobił to obciążyć gościa kosztami akcji poszukiwawczej i wyrok w zawiasach dać i wystarczy...
ta zeby se nastepny bank napadł...i moze komus krzywde zrobic... to nie jest kradziez samochodu ze nie karany dostanie zawias tylko rozbój!!
jak krasc to miliony jak male kwoty to lepiej wcale. Chlopakowi byla kasa na imprezke sobotnia potrzebna to zrobil napad:D
jak można napaść na bank na rowerze ;D
znam tego kolesia i wcale mi go nie szkoda,już nie raz kradł
A gdzie wyczytałeś, że napadł na rowerze? Rowerem posłużył się podczas ucieczki. Gdzieś czytałem, że był to rower jednej z pracownic banku.
ja uwazam tak: powinien zostac na wolnisci i bardzo dobrze niech okrada banki.... skoro nasz rzad jest taki po...... zabiera ludziom prace nie daje mozliwosci rozwoju to ludzie nie dziwmy sie ze ludzie kradna zabijaja wiekaszosc z nas ma pieklo w domu dzieci kloca sie z rodzicami bo nie ma na buty ksiazki czasem na jedzenie zona ma pretensje do meza bo mioalo byc inaczej. i wy POLACY zamiast sie zbuntowac to dajecie im wladze a wiecie komu dajecie.... 2/3 politykow to żydzi to samo w kosciele i jak ludzie moga mowic ze POLSKA to wolny kraj no jak?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!