Pewnie mnie tutaj zaraz obsypiecie negatywami ale co tam. Taksówkarze w piotrkowie ale nie wszyscy to ludzie którzy powinni iść do psychologa bo czuja sie na ulicach jak szeryf na dzikim zachodzie. Szczególnie Pan z białego superba który prawie jeździ na leżąco w samochodzie. Ostatnio wymusił na mnie pierwszeństwo i kiedy sie zjechaliśmy na światłach pukał sie w czoło, pokazując druga ręka środkowy palec. Jestem ciekawy co czuła wtedy starsza Pani która wiózł z tylu. Myśle ze była dumna wybierając takiego miłego i sympatycznego taksówkarza. Ot taka kultura naszych złotówek w tym mieście. Nie pozdrawiam.
Trzeba życzyć chłopakowi zdrowia, żeby wyszedł z całej sytuacji bez szwanku. A tym bandziorom takiej kary w tym finansowej, żeby zapamiętali na całe życie. Tylko pytanie czy w naszym kraju jest sprawiedliwość. Mam nadzieję, że dowiemy się na tym portalu jaką karę ponieśli.
"samoobrona" ty w ogóle wiesz co to jest wymuszenie rozbójnicze? Chyba mylisz pojecia, bo oni kasy od taxowkarza nie chcieli. Swoja droga, ile mogl kosztować kurs z sulejowskiej na wp- 20zl? Może taxi za dużo chcial od podchmielonych klientów , choc final smutny i do napietnowania
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!