Złodzieje używają coraz lepszych środków transportu, za I razem rower, za II motocykle, za III razem samochód, to co będzie za IV razem ciężarówka, a może traktor?
Z ciekawości... ile $ bierze osoba/osoby piszące na tym portalu. Chętnie się dowiem, wezmę admina i sam zacznę pisać. Mimo że nie jestem po dziennikarstwie, to 200x lepiej napisałbym ten NEWS. Co to za tytuł?? W ogóle.. czytając ten portal mam wrażenie, że pisze go średnio inteligentna osoba po klasie humanistycznej w liceum, która odbiera wiadomość telefonicznie, streszcza informacje i dodaje kretyński tytuł.
Jeśli Piotrków ma się rozwijać i coś ma się w tej mieścinie dziać, to proszę, proszę zacznijcie pisać jak na dziennikarzy przystało.
Ręczno..... W 1978 roku podczas odpustu rower Wigry mi ukradziono. Byłem wtedy piękny i młody a składak Wigry był tym samym co teraz BMW.
Roweru do dzisiaj nie odnaleziono. I co mi zostało ?
- Nie mam roweru i jestem stary.
A skąd pewność, że to napad? Może po prostu ten Pan wziął sobie pożyczkę? Policja będzie miała się z pyszna, jeżeli on odda pożyczone pieniądze.
No Panie komendancie teraz dawaj tych wspaniałych policjantów co złapali gościa z majtkami pumy na hali i niech się wykażą. Tamtego na Hali to by sklepowa z Biedronki zatrzymała , a tu to jednak trzeba umiejętności. Wynik dochodzenia z góry do przewidzenia !
Strach iść do banku po swoje pieniądze i nie wiadomo czy głowy nie ukreca a wsirotku to powinny jakieś kraty żeby pracownicy byli bezpieczni bo kolejny raz to za dużo skończy się kiedyś tragedia jak nie zrobią z tym porządek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!