Chwila, to rozporządzenie nie było zgodne z konstytucją, a ustawa dotycząca tego samego będzie zgodna ? To kolejna ściema dla maluczkich.
My pisiorów przeniesiemy skutecznie przy urnach na śmietnik historii. maseczki to wymysł tej władzy nikt od nikogo się nie zarazi tym wirusem jak nam wmawiają i nie wystarczy głosów 500 + by utrzymać się przy korycie ,do tego zadarli z rolnikami wiec przegrane wybory mają już pewne
Kiedy normalny dostęp do lekarzy, badań i szpitali? Świetnie przygotowany do swoich potrzeb nierządzie!!!
A tak uprzejmie donoszę że testy są podkręcone żeby napewno wynik był zgodny z linią partii a przede wszystkim z aktualnymi potrzebami partii
A co to zmieni? Ja i mój chłopak nie nosimy maseczek a test już robiłem miesiąc temu.
Ja bym wprowadził do ustawy zakaz wprowadzania nowych podatków i podwyższania istniejących.
Obowiążek ustawowy noszenia maseczek powinien być wprowadzony już na początku pandemii. A reżim sanitarny przynajmniej 3 tygodnie temu. Rząd zajęty władzą nie potrafił wcześniej tym się zająć. Teraz nie byłoby takiego skoku zachorowań.
I bardzo dobrze jeszcze żeby lekarze nie uciekali przed chorymi to będzie wszystko w porządku
Bo teraz jest niezgodny z prawem i policja i sąd może na kukać za brak maseczki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!