U mnie wniosek zlozony pol roku temu przez rckk,podobno czeka sie rok na ten order.
Ciekawe czy nasi piotrkowscy krwiodawcy wiedza ze w Piotrkowie tryb znajduje sie grob prof.Gnoinskiego,ktory jes t tworca polskiego krwiodastwa i hematologi..Prof Gnoinski byl osobistym lekarzem W.Witosa zginol w 1947 roku w wypadku samochodowym.
Wielki szacunek dla wszystkich odznaczonych krwiodawców.Szkoda tylko, że Redakcja nie wymieniła z imienia i nazwiska wszystkich odznaczonych. Ratują życie innym bezinteresownie. To wielki przejaw patriotyzmu.Podziekowania dla Was wszystkich.
Wielki szacunek oprócz orderów i nagród za wielo litrowe krwiodawstwo powinna być wcześniejsza emerytura Dziękuję wszystkim krwiodawcom
Ja oddaję tylko w soboty żeby nie brać wolnego bo szef by się zjeżył i dostał zawału
Może za jakiś czas coś wymyśla żeby oddawać krew bez igły wtedy nawet mogę oddawać krew co tydzień. Bardzo boję się igieł
Super- kiedyś za noszenie maseczek też będą dawać takie odznaczenia
ps. czy krew polskich krwiodawców jest sprzedawana zagranicę ?? Czy zabraniają tego teraz przepisy ? Jest to dosyć nie zły biznes i kto pracował ten wie co nieco
Sam oddałem ponad 11 litrów ,ale pewna gałka zabroniła oddawania w dni sąsiadujące z wolnymi.Normalnie odlot z tymi zakazami a krew potrzebna istny cyrk i fabryka małp
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!