po to jest prezes i zarząd żeby nie było problemu z kasą . wcześniej było lepiej bo budowano focusa i ktoś wskazał konto kipera do przelewów . budowa się skończyła i kasa też . prezes z zarządem znają tylko jedną ścieżkę pozyskiwania pieniędzy : mianowicie I piętro na pasażu rudowskiego , jak źródełko wyschło to jest sraczka . swoją drogą klub ekstraklasy powiniem być sportową spółką akcyjną zarządzaną przez rozsądnego menegera a nie przez tzw.zarząd , cinkiego prezesika i szarą eminęcję z tylnej kanapy .
ps. może lepirj wygrywać w I lidze niż zbierać baty w SUPER LIDZE PGNIG-E
P.U- Szłyszałem ale mnie nie przekonuje ten fakt, i mam wątpliwosci czy tam jest afara.Ale temat jest medialny i każdy prokurator marzy aby zrobić karierę przy takiej sprawie i bedzie się czepiał wszystkiego jak pchła ogona.
Lopez słyszałeś ale nie przekonuje - zapytaj o pewne rzeczy rodziców dzieci które grają w klubie nara.Widze ze twardy jestes jak groch i nie masz pojecia o czym piszesz. To nie prokuratorzy zaczeli te sprawe!
do Lopez
Podałem ci sytuację sprzed 3 lat,gdy był Focus Park i była kasa.Prezesem nie był pan Krak.Odnośnie pozostałych zarzutów,to uważam to za śmieszne pomówienia,bo nic nikomu nie udowodniono.Wracając do tego sezonu.to można mieć pretensje o dobór zawodników do zespołu,cyrk z trenerami i fundusze przeznaczone na działalność klubu.Nie możemy konkurować z innymi zespołami,bo jesteśmy biedniejsi.Bez napinki,ale po co w zespole taki zawodnik jak Matiuk(trzeba pewnie wnieść opłaty do Związku Piłki Ręcznej w Polsce i Europie)?.Trzeba było zatrudnić trenera,który by tych zawodników poustawiał(po raz kolejny kasa).Ni oszukujmy się,żaden dobry zawodnik nie przyjdzie do Piotrkowa,bo wszędzie zarobi więcej,a teraz zacznie się odchodzenie zawodników do innych.Znowu aspekt finansowy.Kto ma grać?Młodzież,ale w 1 albo w 2 lidze utkniemy na długie lata.
do~P>U:Wiem więcej niz tobie się wydaje!I wiem o czym piszę.Jak w każdym normalnym klubie dzieci płaca a to za obóz, a to za sprzęt,a to na autokar itp,itp.Twierdzę dalej że ta afera to wieka "maniana".A nikogo z was nie interesuje gość co niby doradza "panu" a w kiciu siedział i podobno prezesem chciał być.Czy przypadkiem on za tym nie stał? Gdyby zostały skontrolowane wszystkie kluby w polsce to idę o zakład że w każdym byłyby różne nieprawidłowości podpadające pod zarzuty prokuratorskie.
Po co Piotrkowianin ma być w jakiejś lidze. Lepiej chyba być w I lidze.
piotrkovia 1951 jak kto, nie domyślasz się? Spytaj "Jaśnie Pana Przebierańca" on ci powie kto.
do Lopez pisząc tak ,mało wiesz bardzo mało ,no chyba że jestes jednym z przesłuchiwanych w sprawie!
Znowu nic nie rozumiem o co chodzi.Niektórzy rozmawiają niezrozumiałym dla mnie kibica językiem i załatwiają swoje sprawy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!