metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lopez ~Lopez (Gość)08.04.2011 18:27

Do fanatyk:Ja drogi panie, mam do pana, proszę pana, pytanie,o kogo chodzi panu, drogi panie? Wal pan drogi panie,prosto z mostu, z imienia i nazwiska,a co tam...

00

jerzy ~jerzy (Gość)02.04.2011 21:04

Co tu komentować, przeciez nie kopie sie leżącego....

00

Lopez ~Lopez (Gość)02.04.2011 21:14

Jerzy ty nie kopiesz leżącego ?

00

jaki ~jaki (Gość)03.04.2011 00:20

może bedzie reorganizacja jak w koszykówce kobiet i znów piotrkowscy mistrzowie zagraja w SUPER LIDZE PGNiG-e

00

fanatyk ~fanatyk (Gość)08.04.2011 10:51

Bardzo mi przykro Panie Administratorze portalu E-Piotrkow.pl,że tak szbko usunięty został mój komentarz dot. fachowca wszechczasów. Dotychczas myślałem , cenzura była za komuny, okazuje się,że jest i teraz.Myślę , że nikomu nie ubliżyłem przedstawiłemtylko fakty. Gdyby ten wpis został nieco dłużej przekonalibyśmy się co myślą o tym inni mieszkańcy naszgo grodu, ale trudno widocznie prawda w oczy kole.Ja prosze Pana aby Pan przeanalizował wpisy Tego fachowca, praktycznie w każdym komuś ubliża,ale on może -prawda .Już z niecierpliwością czekam na dzisiejszą audycje radiową,gdyż bardzo brakuje mi tych "fachowych",złośliwych, bezsensownych, prymitywnych ocen i opinii. Ciekawi mnie czy ten wpis też Pan wyrzuci.

00

swojak ~swojak (Gość)03.04.2011 09:25

nowy prezes i zaczac od wychowankow,trenerem moze byc pan Wachowicz wiadomo doswiadczenie,a tak na marginesie czy klub oddal juz pieniadze rodzicom za obozy ,ja jeszcze nie dostalem

00

piotrcovia1951 ~piotrcovia1951 (Gość)03.04.2011 10:07

Koniec sezonu zasadniczego i spadek z ekstraklasy.Co dalej?Zacząć od 2 ligi,tylko jakim składem.Praca z młodzieżą do bani,bez szans awansu wyżej.1 liga?Trzeba mieć kasę.Zawodnicy już są myślami w innych klubach.Doprowadził niestety do tego Zwierzchowski.Ciągłe zmiany trenerów,a może trzeba zmienić prezesa i wszyscy będą znów walczyć.

00

Lopez ~Lopez (Gość)03.04.2011 12:15

Proszę nie piszcie głupot,jaki Zwierzchowski "winien", czego " winien",że brak pieniędzy?,że jaśnie "panujący" rozkłada sport!W.Wachowicz to wielki sportowiec ale nie był trenerem czy prezesem i nie ma doświadczenia.Ja osobiście się cieszę że Piotrkowianin i Concordia spadają a Piotrcovia nie będzie na podium, bo to jest dowód na to,że brak jakiejkolwiek wizji "Jaśnie Pana" i jego świty na funkcjonowanie i poziom sportu w P.T i jest to kolejny przyklad jak można rozwalić coś co dobrze Funkcjonowało.Zwierzchowski był i jest nie wygodny jednemu gościowi z nad morza co doradza "Panu" a miał zakusy na prezesa.

00

fono ~fono (Gość)03.04.2011 13:09

za finanse klubu odpowiedzialny jest zarząd.Skoro zarząd nie wywiązuje się ze swoich zadań i jest nieudolny to powinien podać się do dymisji. Jaki zarząd taki klub.

00

piotrcovia1951 ~piotrcovia1951 (Gość)03.04.2011 15:01

W Piotrkowianinie większość zawodników łączy pracę zawodową z grą w piłkę ręczną lub nauką na studiach.Zawodników,dla których gra w klubie jest jedynym miejscem zarobkowania jest kilku.Podam tu przykład naszej Piotrcovii,wszystkie zawodniczki grają tylko w piłkę ręczną.Wracając do zespołu męskiego.Skoro pracują,to mogą trenować tylko wieczorami.Zawodnicy zarabiają max. 1/2 tego,co w innych klubach.Czy to jest wina zawodnika,że każdy klub w ekstraklasie jest lepiej zorganizowany niż nasz Piotrkowianin.Kilka lat się udawało,a teraz przyszła chwila prawdy i rozliczeń.Co dalej z piłką ręczną męską?Piotrków był do tej pory jednym z trzech polskich miast posiadających zarówno żeńską i męską drużynę w najwyższej klasie rozgrywkowej(Lubin i Kielce).

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat