Ale te nasze władze skromne! Chwalipięta w kącie stała... Czego to ja nie zrobiłem... ha ha ha
pomysł dla PIO - zdjęcia antysukcesów - tylko gdzie znależć taką długą ulicę, żeby wszystkie się pomieściły
Przechodziłem wzdłuż tych plansz i tak sobie nuciłem.
Oto idzie pierwsza para,
żwawy Krzysztof obok Mariana...
Jest to typowe działanie pod publiczkę!!!
Zobaczcie ile dokonaliśmy, jakie inwestycje zrealizowaliśmy...
Maluczkie to wszystko maluczkie skoro trzeba w centralnym punkcie miasta je eksponować.
Mniemam że te plansze są większe od tego co wychwalają.
Brakuje planszy z detronizacji.....
W 2007 roku na początku kadencji prezydenta Chojniaka byliśmy zadłużeni na 92 mln zł.
Dziś zadłużenie miasta przekroczyło już 200 mln złotych przy jego dochodach około 320 mln.
Panie prezydencie. Miasto nie rozwija się lecz cofa się. Młodzież z miasta ucieka. Piotrków już jest miastem starców. Co dalej, dokąd pan z tą Radą Miasta prowadzisz????
Wiedźmin Wiedzienos czy Wodzinos
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
To jakim będzie za 2 lata?!
A podwyższanie podatków do wartości najwyższych w regionie też zostało wspomniane na którejś z plansz? Przecież to zachęca przedsiębiorców i pomaga rozwijać rynek pracy w mieście!!!
To te ciche sukcesy :)))
Przecież tę drogę wybudowano w zeszłym roku? Już była remontowana?
Powiem Wam, że zaczyna mnie wkurzać zaśmiecanie miasta reklamami jakimikolwiek. Czemu takie tablice zasłaniają widok na dopielęgnowany skwer przy fontannie?
W ogóle uważam, że plastyk miejski ( o ile taki jest) powinien być ostro wzięty do galopu. Dość mam już tych bannerów, tablic reklamowych i płacht powiewających z balkonów i frontonów budynków. A teraz jeszcze i to.
To nie jest reklama Urzędu Miasta: to jest jego antyreklama, świadcząca tylko o kompletnym braku gustu i taktu.
Wstyd po prostu.
Widziałem już takie plansze wcześniej... przed dożynkami w 79'... wtedy "system" upadał...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!