widzę tu poniekąd paradoks - Kubusiów znam całe mnóstwo - i tych dużych i tych małych. I nie wiem, czy to dobrze, że jest ich tyle, w zamian, że nie posiadają "wieśniackich" imion, czy źle, bo jest ich "aż" tyle. jedno wiem - nasze córki będą miały mężów Jakubów :P
Najgorzej jak dowcipni rodzice dają Swoim pociechom imiona typu Stanisław, Stefan, Czesław i inne sławy, ale już zupełną paranoją jak dla mnie jest Jesica i inne.
Lena i Oliwia to jakieś takie patologiczne.. Co widze jakaś żulmenke z dzieckiem to albo Lena albo Oliwia..
Dziwny gość - przecież Sranela brzmi bardziej "dziewczęco". ;)))
Najgorsze, co może przydarzyć się dziecku, to rodzic-idiota...
Odnośnie wyboru imion, to taki kawał mi się przypomniał:
Małżeństwo leży w łóżku.
- Słuchaj - zwraca się ona do niego. - Dlaczego się uparłeś, by nasz syn miał na imię Tomasz?
- Nie chciałaś wtedy w d**ę, to masz...
;)
Mnie dziwi, że imię Kasia jest niepopularne... przecież to takie prześliczne imię... a współcześnie praktycznie się go nie daje dziewczynkom :/
Kazdy rodzic chce oryginalne imie dla dziecka a i tak mamy co mamy.Kubusie,Kacpry i Filipy.Julki,Majki i Lenki.
A w szkole LANESRA bedzie miala prze...
Lanesra sie ze***:D
Jak bym temu tatusiowi pierd... w leb,to by mu arsenal z glowy wyszedl i zmienil w FCB :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!