Jako absolwent II LO jestem zażenowany obecnym jego poziomem i szczerze odradzam tę szkołę.
Tylko czekam na te hejty, które się pojawią odnośnie I Liceum. Jestem tegoroczną maturzystką i nie rozumiem ludzi, którzy tak strasznie plują jadem na naszą szkołę. Wyniki matur mówią same za siebie a i tak pod każdym artykułem odnośnie Chrobrego pojawiają się komentarze typu: szkoła dla snobów, tylko bogatych dzieciaków czy też jeden wielki pokaz mody na korytarzach. Po trzech latach w tej szkole stwierdzam, że nie zamieniłabym swojej szkoły na żadną inną. Super atmosfera i wyrozumiali, przede wszystkim, potrafiący przekazać swoją wiedzę nauczyciele. Pozdrawiam :)
Zgadzam się Maturzystko, tak - I i III LO jeszcze trzymają poziom. Zgadzam się. Natomiast II-gie zeszło już na psy.
EKONOMIK ! najlepsza szkoła.. <3
Mili nauczyciele, wykwalifikowani i wiedzą jak uczyć. Atmosfera miła i bezpieczna. Woźni rządzą <3
budowlanka wyprowadzi Was na ludzi...
jeśli nie chcecie uczyć się w liceum Budowlanka stoi otworem
poziom wysoki, super nauczyciele
Odwalcie sie od Budowlanki. Ta szkoła uczy naprawdę przydatnych rzeczy.
a ja uważam, że Ekonomik jak wyżej napisane jest najlepszym technikum. Sama tam chodzę jest wysoki poziom, nauczyciele świetnie prowadzą lekcje, wszyscy się dobrze dogadują. Ucze się średnio ale uwielbiam chodzić do tej szkoły ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!