najlepsza jest pizza w CALABRII,klimat jest suuper, polecam;)
Ja osobiście w sjeście nie byłam, ale widząc po komentarzach na pewno zajrzę:) Ktoś napisał, że nie ma dobrych restauracji, niewiele osób wie pewnie o przepysznym sushi serwowanym w focusie zaraz przy głównym wejściu, fakt , że ceny nie zachwycają jeśli chodzi o pobierzne szybkie spojrzenie, ale naprawdę warto wydać parę złotych spróbować czegoś innego i przede wszystkim "nietuczącego" :) kuchnia Japońska często jest porównywana z Chińska ale to bardzo mylne określenie, myślę, że warto się przekonać. Sama się bałam słysząc o surowym łososiu a teraz męża zaciągam tam kiedy tylko się da:)polecam
zdecydowanie sakkara najlepsza, chociaz dopóki moje dziecko nie będzie na tyle duże,że samo usiądzie przy stole dla mnie niedostepna, ponieważ nie maja krzesełek dla dzieci!! a spożywania posiłku z dzieckiem na kolanach nie uważam za jedzenie. Na pewno komentarze czytają właściciele pizzerii.Mili Państwo może pomyślicie o dowozie pizzy poza Piotrków w rozsądnych cenach. Mam na myśli Moszczenicę, gdzie rządzi jedna jedyna pizzeria, w której pizza jest nie najgorsza,ale zamówienie jej w weekend czasem graniczy z cudem. Dwa tygodnie temu czekaliśmy na pizze 2h i 40 minut. Wystarczy dobra reklama...
DA GRASSO to najlepsze miejsce do spędzenia czasu czysto,schludnie i nowocześnie.
Na pewno mają najlepsze sosy i dużo składników na pizzy, ciasto chrupiące i pyszne.
A kebab na pewno największy w Piotrkowie.
Sałaty to poezja smaku.
i szybko dowożą pod wskazany adres.
Pewnie tak zapomniałeś dodać o braku zainteresowania klientem :)))
Jestem podobnego zdania jak większość Da Grasso ma cieniutką obsługę nawet jak nie ma klientów to dziewuszki robią łaskę że przyjmą zamówienie - pizza też bez rewelacji.
Osobiście zamawiam w Esposito gdzie jest mega szybka dostawa i pizza 52 cm - w lokalu nie byłem to nie wiem
Każdy uważa co uważa, dla jednych najlepszą pizzerią jest calabria, dla innych sakkara, a jeszcze dla innych jeszcze coś innego. Ja osobiście kiedyś korzystałem z usług dagrasso(jak jeszcze lokal mieścił się na rogu toruńskiej i wp), ciasto było nie za grube i nie za cienkie. Poten trafiłem na calabrie, ciasto raczej cienkie, nasiąknięte sokami ze składników czyli ogólnie takie sobie. Przetestowałem też sakkare - zupełne przeciwieństwo calabri, wszystko takie suche, aż za bardzo. Ostatnio dużo zamawiałem w ripoście pizza ok, szarma może delikatnie przesolona. Dzisiaj już nie daję zarobić pizzeriom - znalazłem w internecie świetny przepis na ciasto, a dodatki sobie daje takie jakie uważam za stosowne, no i jaka później jest satysfakcja z własnoręcznie zrobionej pizzy :)
Pizzerie przysiadły i bardzo dobrze!!! Obsługa - debile! Palą papierosy, patrzą wyzywająco. Tatuaże na łapach. W "Jedynce" był zakaz palenia; przyszły gówniarze, a kretynka kelnerka pozwoliła im palić. Bo klient nasz pan. Jadłem pizzę, słuchałem Chylinskej i wąchałem smród papierosów. Pizzerie są dla 13-letnich wsiunów. Ceny z kosmosu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!