Inni uczniowie z innych szkół też oddawali krew ale o nich nie napisaliście, a szkoda bo cel szczytny. Nie ma jak promocja
Dlaczego nie piszecie o innych szkołach i innych wspaniałych uczniach. Budowlanka to nie wszystko w Piotrkowie. Brawo też dla innych uczniów z innych szkół !!!!!!
Sam chodziłem do budowlanki i oddawałem krew ale nie bezinteresownie. Po oddaniu krwi było się zwalnianym z zajęć a czekolady odsprzedawało się w podstawówce 15 i już było na wino i fajki. Z resztą w wojsku było to samo zwolnienie z zajęć na 2 dni a czekolady wymieniało się na przepustki u szefa. Ogólnie popieram wszystkie tego typu akcje ale żałuję, że w Polsce nie płaci się za krew (spora część bezrobotnych miałaby parę groszy gratis) i nie zmusza się więźniów (bez tatuaży) do oddawania krwi no bo w końcu co im szkodzi?
Oddałem ponad 33 litry dlaczego o mnie nikt nie pisze i nie robi mi zdjec ? Chłopaki byc może pierwszy raz w życiu oddali i już wie o nich całe miasto. Brawwwwooooo
brawo budowlanka tak trzymac na przekór świętej trójcy pozdrawiam pracowników tej szkoły zeby w kazdej szkole była taka atmosfera to by była gitara
To jest przykład do naśladowania - podziwiam i dziękuję Wam Panowie !!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!