A może by tak władze miasta pomyślały nad utworzeniem państwowego żłobka??? Jeden publiczny żłobek i dookoła prywatne placówki. Trochę wstyd panie prezydencie...
Świetne przedszkole, bardzo jesteśmy zadowoleni, zwłaszcza z logopedii dzięki ktorej nasze dziecko zaczęło mówić
Jestem bardzo zadowolona z opieki, i funkcjonowania przedzkola jak i przekazywania wiedzy przez nauczycieli dziecku.dziecko było przepisane w trakcie roku z innego przedszkola. Byłam pełna obaw że w nowym srodowisku sobie nie poradzi ale też i że poziom nauki jesz większy. Wychowawczyni świetnie sobie poradziła z dzieckiem ale mało tego bardzo podobało mi się to ze w klasie 0 Panie każde dziecko brały codzrinnie i z nim osobno ćwiczymy to czego nie potrafi z czym siebie nie radzi super. Jedyny minus trochę skoczyła cena bo było 350 teraz chyba 450 to już dużo jak za przedszkole
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!