metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
artur ~artur (Gość)28.01.2016 14:20

Ten klub ma trofea? Trofea to 1-3 miejsce na mistrzostwach i/lub pucharze polski.

34

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)28.01.2016 18:03

No to wielka szkoda ze ugasili. A sukces był tak blisko 💪
No cóż. Zwolnić ciecia i zatrudnić bardziej kumatego

55

Piotrkowianin. ~Piotrkowianin. (Gość)28.01.2016 19:15

Tak tak. I znów mój nick.

08

gość ~gość (Gość)28.01.2016 14:40

Przy takiej pomocy miasta niedługo wszystkie kluby padną ...

50

zyz ~zyz (Gość)28.01.2016 13:49

skoro nie ma klubu co co tam robi Dzwonnik?

73

odrębne zdanie ~odrębne zdanie (Gość)28.01.2016 16:38

Ciekawe czy dopuścicie do publikacji mojego odrębnego zdania? Czy zadziała cenzura, bo nie będzie politycznie poprawnie? Po 1990 roku który klub sportowy albo związek jakiej dyscypliny sportu z Piotrkowa Trybunalskiego w osobach zawodników, trenerów i działaczy z pocztem sztandarowym i symbolicznymi kwiatami, w zawodniczych klubowych barwach uczestniczył w uroczystościach NARODOWYCH i Państwowych ŚWIĄT w dniach 3-go Maja i 11-go Listopada? Na tego rodzaju uroczystościach jestem zawsze i co rok, a właściwie dwa razy w roku i nie przypominam sobie, aby sportowcy byli łaskawi oddać CZEŚĆ i HONOR swoim Rodakom, Babciom, Dziadkom, którzy ginęli, byli męczeni i więzieni za Suwerenność Państwa Polskiego i Wolność Polskiego Narodu. Jako oficjalne delegacje środowiska różnych dyscyplin sportu jakoś nie poczuwało się do związku z Narodem i Państwem Polskim. Więc o czym tu jest mowa? Jaka wychowawcza rola sportu dla dzieci i młodzieży? Gdzie zasiew patriotyzmu i jedności z Narodem i Państwem Polskim, jego tradycją, kultura i historią, skoro w szkołach dno wychowawcze i pedagogiczne, a sport jest nastawiony tylko i wyłącznie na karierę, forsę i lekkie życie? Kto i dlaczego był i jest w sporcie? Czy tego rodzaju brak działań, brak tłumaczenia dzieciom i młodzieży ze strony trenerów, działaczy i instruktorów nie ma przełożenia na kondycję sportu w Piotrkowie i szerzej w Polsce? Jestem przekonany, że MA. I mamy to co mamy w klubach sportowych i związkach sportowych dyscyplin - UPADEK, MARAZM, DNO i KLĘSKI. Brak morale skutkuje upadkiem KAŻDEJ dziedziny życia społecznego, w tym sportu również. Pozdrawiam sportowo.

85

Pan_kolega ~Pan_kolega (Gość)28.01.2016 22:05

Precz z komuną !

31

miki ~miki (Gość)28.01.2016 23:46

Ciekawe niema klubu a jest zarząd, prezes Dzwonek jest może rada nadzorcza? Towarzystwo wzajemnej adoracji.

24

Piotrkowianinx ~Piotrkowianinx (Gość)29.01.2016 08:03

A ja będę Piotrkowianinx

12

janusz ~janusz (Gość)29.01.2016 11:27

chciałbym mieć nik Piotrkowianin....ehh ale szkoda BO JUZ ZAJĘTY JEST ten nik.ahaha

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat