ja jej za tą reklame nie pokochałem, uwazam że reklamy play sa tandetne , działają na zmniejszonym intelekcie ludzkim i pokazują nadchodzacy newage
~fd - spokojnie...media będą wmawiać że jednak ją pokochałeś...a już na pewno że większość ją pokochała :)
Szkoda tylko,że nikt tak nie wychwala tego sympatycznego Pana z reklamy, przecież 'blondynka' nie gra sama...
Jeśli chodzi o tę celebrytkę - szkoda słów, wodorosty.
Lepiej lansujmy jej towarzysza z reklamy - on pochodzi przecież z naszego miasta, tu się urodził i wychował!
Tym bardziej na tym portalu powinno się wychwalać sympatycznego pana z reklamy, bo przecież to piotrkowianin.
Witam wszystkich czytelników. Byłem w FOCUSIE i widziałem tą piękną BLONDYNKĘ - faktycznie bardzo ładna i miła a uśmiech ma SUPER.Cieszę się ,że ktoś zaprosił tą ŚLICZNOTKĘ do naszego smutnego miasta.
Jeśli ona jest najbardziej znaną blondynką w Polsce, a ja jej nie znałem... to znaczy, że do tej pory nie znałem żadnej blondynki w Polsce? ;)
Bo Ty głupi jesteś. Zastosowałeś wadliwe wnioskowanie. Wiadomo przecież, ze to ja jestem najbardziej znaną blondynką w Polsce.
Według artykułu to ona nazywa się Blondynka? Co za dziwne nazwisko. A jak ma na imię?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!