czy ten najdłuższy bieg będzie bez jakiejkolwiek przerwy, bo 15 km na raz spoko da rade, ale 40 km na jeden raz jak dla mnie no way...jak ktos wie to niech odpowie bo pytam poważnie a wolałbym pobiec w 40 km odcinku.
Dlatego nie wezmę w tym udziału ponieważ jestem Polakiem a nie jakimś pieskiem - niech zorganizuje Polska taki bieg a nie UK co widać po adresie...
Super inicjatywa! nareszcie coś się dzieje! brawo! Impreza jakich mało! podziwiam.
piękna rzecz, kiedyś przejeżdżając zawitałem do Leśnej Osady, tam jest super! Dzięki organizatorom wrócę w to urokliwe miejsce, do zobaczenia !
Racja chcą jeszcze zrobić na inne swoje przyjemności.
Zabrać się wreszcie za te wszystki fundacje , stowarzyszenia , pseudo charytatywne organizacje.Np.organizują obóz harc dla dzieci pan i rodzinka ma za darmo . A w mediach i internecie idzie news jaki wspaniały wolontariusz.Tak samo obozy pływackie , narciarskie itd.
Do agaach...".co"do jest narodowa domena Kolumbii więc przestań ściemniać bo ludzie mają internet i potrafią sobie sprawdzić...Sobie możesz wmawiać że to polska domena biznesowa ale nie wprowadzaj innych w błąd...Więc biegnij jeśli masz ochotę Pani "bizneswomen"ja wolę krajowe imprezy
Narodowcy za dyche to się w końcu zdecydujcie czy impreze wg Was robi UK czy Kolumbia? A potem bierzcie połowę tego co bierzecie bo Wam szkodzi ;)
Nie jestem narodowcem, tylko dziwi mnie dlaczego ten biznes jest założony...w Kolumbii a ktoś z tego grona pisze farmazony że .co to domena taka sama co .com Pseudo elyciarze z fudu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!