Chcieliśmy przeszkodzić staremu wójtowi, pani E. Wójcik. Za pazerność - bierze 12000 zł. miesięcznie (12 tysięcy), z naszych publicznych pieniędzy. Ci ludzie, którzy zginęli pod Nowym Miastem nad Pilicą - wstali o 5 rano i tłoczyli się w samochodzie bez siedzeń. Mieli zarobić 60 zł. za 12 godzin pracy. Pani wójt zarabia tyle w kilka minut siedząc za biurkiem, w ciepełku i nic nie robiąc. Nie udało się przeszkodzić w reelekcji. Mieszkańcy gminy to stado baranów głosujący pędem owczym, bo bali się innego kandydata. Nie chce się żyć w takiej gminie.
A ile zarabia Jacek Sokalski.A sprawa w sądzie ok?Ten to ma parcie do koryta.
Drogi Mieszkańcu G.!
Jeśli byłeś oburzony prowadzeniem gminy przez byłą/obecną p. wójt mogłeś zgłosić swoją kandydaturę na to stanowisko i przekonywać mieszkańców gminy do swoich poglądów, dodatkowo obiecać wyborcom, że Twoja pensja będzie wynosiła najniższą krajową. Nazywanie jednak innych "baranami" świadczy o Twojej niskiej kulturze osobistej.Teraz pozostaje Ci drogi Mieszkańcu G. wyprowadzić się- proponuję np. Kleszczów.
Droga Alu - nie można przekonać mieszkańców gminy do niczego, bo oni głosują powodowani owczym pędem, a nie rozumem. Zresztą próbowaliśmy - był odpowiedni kandydat. Zamiana gminy też nic nie zmieni - wszędzie jest tak samo. Trzeba czekać na zwiększenie świadomości ludzi , może przez zwiększenie wykształcenia. Na razie to ciemnota. Czy ciebie nie razi ta pazerność państwowego urzędnika?
Mieszkańcu G!
Nie bardzo rozumiem o czyje wykształcenie Ci chodzi. O ile się nie mylę, to kontrkandytat, którego byłeś zwolennikiem ma niższe wykształcenie niż wspomniana p. wójt. Z uwagi na to niedoszły wójt A.P. chyba nie jest dobrym przykładem? Uważam, że podane przez Ciebie wynagrodzenie p. wójt jest nieco zawyżone.
P.S. I nie czepiaj się tak tych "owieczek" i "baranków" ;)
Poza tym uważam, że wyborcy posiadają zarówno wolną wolę, życiowe doświadczenie, jak i rozum, którego brak zarzucasz mieszkańcom gminy. Pozdrawiam
Ala jest pewnie z rodziny pani wójt. Bo nie podejrzewam, że to sama pani wójt. Ta bowiem, mimo iż ma wyższe wykształcenie od kandydata Prochonia - w przeciwieństwie do niego z obsługi komputera i internetu, zupełnie niekumata.
Tak, tak drogi rozmówco- strzał w dziesiątkę- jestem córką p. wójt.
Skoro Mieszkańcu G. podejrzewasz mnie o rodzinne powiązania z p. wójt to ja mogę przypuszczać, iż Pan/Pani może równie dobrze być pracownikiem gminy, gdyż posiada znakomitą wiedzę na temat tego ile zarabia wójt i jak radzi sobie z komputerem. Dziwne to, gdyż ja nie wiem ile zarabia mój szef i czy ma problemy z obsługą komputera.
Pozdrawiam wyborców p. Andrzeja P. Nie martwcie się- najpóźniej za cztery lata znów będą wybory.
Ty za te twoje pomówienia powinieneś już dawno stanąć przed sądem. Jak byś dostał do zapłacenia z 50 tys. na jakiś Dom Dziecka to byś przestał się popisywać. Ale jeszcze nic straconego. Pisz dalej to się któregoś dnia doczekasz.
Alu - zyskałaś mój szacun tym, że przyznałaś się do rodzinnych konotacji. Nie, nie jestem pracownikiem gminy, a informacje, wg Ciebie "wewnętrzne" można zdobyć z internetu. Tak - za 4 lata wybory. Zleci. Poproś mamusię, a nawet jej pomóż, w założeniu strony internetowej, gdzie mieszkańcy gminy mogliby zadać pytania (P. Wójt, a także kandydatce w następnych wyborach). Na razie życzę jej powodzenia i żeby pomyślała nad tymi swoimi zarobkami, bo wielu mieszkańców gminy po ciężkim, pracowitym, znojnym i steranym życiu ma głodowe renty, a gmina odmawia im pomocy w zakupie opału na zimę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!