Do Gość 21 , człowieku ten nowy zastępca starosty to najbardziej odpowiedzialny i kompetentny człowiek w całej administracji jakiego poznałem. Życzyłbym sobie wszystkich takich urzędników a kraj by inaczej wyglądał
Powiat i gminy to jest o poziom wyżej niż nasze miasto .to widać gołym okiem
Promowanie takiej świni minie obraża!!!Gdzie ten człowiek przepracował uczciwie choć jeden dzień.Synek wrzucony do rozprzy po układzie i żyć nie umierać!!!
Panie Starosto, co z tą geotermią o której tyle Pan gadał i obiecywał przed wyborami samorządowymi? Jakaś dziwna cisza od tamtej pory zapanowała!
O matko, a co to za porażający hymn pochwalny rodem z poprzedniej epoki? Mam uwierzyć, że to dzieci stworzyły?
Starosto jesteś wielki i nic tego nie zmieni, a Twoja wielkość jest wynikiem doboru wielu młodych i dobrych współpracowników -wojtysiak,małecki, ogrodnik,osowski itd itp
Zamknijcie okna żeby te młode orly nie wyleciały i nie zamieniły się w gołębie bo mogą budynek zapaskudzic
Panie Starosto jesteśmy z Panem. Pan się nie boi , ponad połowa powiatu za panem stoi
Nad wszystkim czuwa gospodarz domu
Nie da on krzywdy zrobić nikomu
Zawsze pomoże o każdej porze
O, mój Boże!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!