Do gość kraj by tak wyglądał jak wygląda na dzisiaj nepotyzm i żądza wladzyvabsolutnej nad ciemnym ludem lekceważenie ludzi to zastępcy główna cecha po prostu tylko ja
Panowie starostowie stanowią dobry tandem - starego wyjadacza i młodego wilka dzięki temu powiat cały czas się zmienia . I to zaskakująco też na dobre
Nad wszystkim czuwa gospodarz domu
Nie da on krzywdy zrobić nikomu
Zawsze pomoże o każdej porze
O, mój Boże!
Panie Starosto jesteśmy z Panem. Pan się nie boi , ponad połowa powiatu za panem stoi
Zamknijcie okna żeby te młode orly nie wyleciały i nie zamieniły się w gołębie bo mogą budynek zapaskudzic
Starosto jesteś wielki i nic tego nie zmieni, a Twoja wielkość jest wynikiem doboru wielu młodych i dobrych współpracowników -wojtysiak,małecki, ogrodnik,osowski itd itp
O matko, a co to za porażający hymn pochwalny rodem z poprzedniej epoki? Mam uwierzyć, że to dzieci stworzyły?
Panie Starosto, co z tą geotermią o której tyle Pan gadał i obiecywał przed wyborami samorządowymi? Jakaś dziwna cisza od tamtej pory zapanowała!
Promowanie takiej świni minie obraża!!!Gdzie ten człowiek przepracował uczciwie choć jeden dzień.Synek wrzucony do rozprzy po układzie i żyć nie umierać!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!