Jak widać wcale nie rozdziobią nas kruki i wrony, ale zejdziemy z tego łez padołu, przywaleni własnymi śmieciami które własnoręcznie wepchniemy sobie do paszczy.
znalazłem w lesie sterte śmieci i nazwisko wyrucającego, gdzie zgłosić ? dzielnicowy nie odbiera pewnie zajęty protestem...
znalazłem w lesie sterte śmieci i nazwisko wyrucającego, gdzie zgłosić ? dzielnicowy nie odbiera pewnie zajęty protestem...
Do osoby która znalazła te dane osobybw śmieciach...jeżeli to było w lesie to warto skontaktować się ze strażą leśną.wiem bo sam tak zrobiłem.
Milion razy gadane na ten sam temat a i tak będą robić to samo. Taka polska mentalność. Usyfić wszystko dookoła i zostawić
W Bronisławowie idę wyrzucić śmieci a kontener zamknięty na klucz...Postawiłem obok bo to dla mnie trochę dziwne płacisz za parking
wędkarze i turyści w Bronisławowie. ŚMIECI KTÓRE PRZYNIOSŁO SIĘ ZE SOBĄ ZABIERAMY!!! Śmiecicie a później narzekanie że brudno nad wodą. Jestem tam nad wodą prawie codziennie i coraz więcej syfu. PŁACICIE ZA SPRZĄTANIE że syf po sobie zostawiacie
Gmina niehce zrobić wodociągów ani drogi to i ludzie będą olewać was nie sobie to posprzątają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!