metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gliniarz ~gliniarz (Gość)06.07.2014 13:45

Wreszcie normalne zachowanie prawdziwego "GLINY" (ta nazwa ma być obraźliwa, a dla mnie jest chwalebna) - prawdziwy szacun, że go policyjny nos nie zawiódł. Pamiętacie tego policjanta z Warszawy, który na przystanku tramwajowym interweniował, również po służbie i dostał od dwóch bandziorów kosę pod żebra ponosząc śmierć na miejscu. Więcej takich "glinarzy" - odważnych, rzetelnych, skutecznych i mamy ulice oczyszczone z bandziorów. Mam nadzieję, że dostanie nagrodę poza regulaminową i to nie będzie uścisk komendanta, dyplom, klapa i goździk. Wiem o wielu policjantach i lekarzach, że jak coś się dzieje, gdy tego wymaga ich pomoc, nie w godzinach pracy, to odwracają oczy i szybko uciekają z miejsc zdarzenia. Jeszcze raz podziw i pełen szacun dla tego "GLINY".

113

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.07.2014 15:13

"resed" napisał(a):
Ty pewnie widząc pijanego gościa siadającego za kółko nie miałbyś odwagi zainterweniować - bo może chce sobie posiedzieć albo zjeść mentosa.

Albo dowiedzieć się przez CB-radio "jak ścieżka na Częstochowę".

81

Biedronka ~Biedronka (Gość)06.07.2014 15:28

To pan naczelnik powinien się przespacerować po tyłach biedronki w Moszczenicy - tylko na służbie!

70

xx ~xx (Gość)06.07.2014 16:32

Janusz, czy ty jesteś naprawdę inteligentny inaczej?

10

stefan ~stefan (Gość)06.07.2014 17:07

Wystarczy że był wychlany i próbował odjechać. Ma pozamiatane.

72

wikipedia 2 ~wikipedia 2 (Gość)06.07.2014 17:31

"gosc-21" napisał(a):

czytaj uwanie bar...e wlasnie ze jechal bo bylem przy tym ,bylem w nocnym i gdy wyszedlem mialem juz dzwonic po gliny . ten gosc chcial odjechac i zdazyl wycofac tylko o dlugosc samochodu wiec jechal . zabrac takiemu prawko i porzadne konsekwencje wyciagnac ,przeciez gdyby odjechal to by sie to skonczylo tragicznie. brawo dla tego pana co go zatrzymal.

81

Ozy ~Ozy (Gość)06.07.2014 17:41

Nawet jak chciał tylko wsiąść i posiedzieć, to i tak zdążył popełnić przestępstwo ( z treści artykułu wynika, że kierowca zamierzał odjechać spod sklepu pod który zapewne chwilę wcześniej przyjechał ( i raczej trzeźwy nie był )

71

delfin ~delfin (Gość)07.07.2014 10:16

gdzie była policja lub STRASZ WIEJSKA gdy w biały dzień z pod sklepu ukradziono mi rower. tam łapać jakiś o picie piwa na ławce albo o gram marihuany to wiedzą jak być odważni ale prawdziwych złodziei czy kryminalistów to nogi z waty.

15

szarik ~szarik (Gość)08.07.2014 02:58

to pies zaszalał-ciekawe czy kolegę po fachu by zatrzymał?

01

exMoszczenica ~exMoszczenica (Gość)14.07.2014 10:00

Krzysiu z tą bolączką zgłoś się do KP w Wolborzu.

"Biedronka" napisał(a):

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat