Niech Kołodziejczak jedzie po słynną belarke do Andrzeja z plutycz na strajk.i myślą że im świnie podniosą do 7zl za kg?Niech z rok nie produkują to I cena skoczy
Niech sami siebie zablokują jako karę za głosowanie na PiS !! Ale nie. Teraz poblokują normalnych ludzi a we wyborach znów zagłosują na PiS a później po raz kolejny blokady.
Ewentualnie przez Wolę Kamocką do Głuchowa, elegancka droga, ruch niewielki
Codziennie jeźdzę tędy do pracy I z powrotem do domu i ja nie rozumiem, dlaczego rolnicy chcą mi zablokować przejazd???
Niech, jadę zablokować wszystkie wjazdy i wyjazdy do Sejmu!!!
Oj, jak ich popierałem, to od jutra zmieniam zdanie w tym temacie!
Co to za FILOZOFIA, ABY UTRUDNIAĆ ŻYCIE INNYCH LUDZI ???
Mają powody do strajków to niech jadą pod domostwa posłów lub na Wiejską w Warszawie.
To spowoduje wyłącznie napięcie na linii Polak-Polak, bo ktoś jadący lub wracający z pracy będzie stał w korku.
Bardzo dobrze. Niech protestują i blokują. Niedawno położona nawierzchnia w Srocku już została rozjechana przez ciężarówki. Nie wspominając o kolizjach i wypadkach na tej drodze.
Czy zwolennicy tego pana za dwa lata znów bedą głosować na pis ?
Juz widzę,jak ta władza przejmie sie jutrzejszym blokowaniem drogi!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!